Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Всеукраїнський турнір за кубок UMA CUP JIU-JITSU вперше відбувсяу Тернополі.. Долучились до турніру майже 70 спортсменів, які володіють бойовим мистецтвом джиу-джитсу. А призовий фонд становив 150 тисяч гривень. Організували турнір представники Української академії єдиноборств. Кажуть, такий кубок створений для справжніх професіоналів. Тому, учасники – це люди, які мають певні досягнення у цьому виді спорту.
Організатор кубку Української  Акадамії  Єдиноборств з джиу-джитсу  Богдан Мирошниченко розповів, що змагання відбувались для двох вікових категорій. Це юніори від 16-ти до 18- ти років і чоловіки 18 +.
Родзинккою турніру, за словами Богдана Мирошниченка,стала абсолютна вагова категорія, в якій взяли участь усі бажаючі,  незалежно від ваги, і змагались за головний Кубок  турніру.
Долучились до змагань учасники практично з усіх областей України. Серед них киянин Артем Сидоров. Чоловік є власником чорного поясу з бразильського джиу-джитсу. Запевнив, турнір організований на високому рівні, а противники - доволі сильні. Сидоров зазначив, що команда  з Тернополя завжди бере участь  у змаганнях і рівень її  професійності дуже високий. 
Суддями турніру виступили досвідчені спеціалісти. Серед них - Максим Зубенко, він уточнив, змагання за цей кубок були цікавими не лише для учасників, а й суддів. Останні 4 роки джиу-джитсу почало  активніше розвиватись в Україні. Борці вивчають  нові прийоми, а гідних суперників щороку стає більше.

-  МАКСИМ ЗУБЕНКО – СУДЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З ДЖИУ-ДЖИТСУ:

- У моєму суддівстві вийшло, що все однозначно. У моїх колег були моменти де 50 на 50. І доводилось вирішувати, це завжди складно вирішувати, тому що коли рівний поєдинок і рівна кількість балів. Суддя завжди повинен брати відповідальність на себе. Обєктивно вирішувати оцінюючи весь поєдинок. І на його думку хто був ближче до активної дії.
Тернополянин Сергій Кіналь впевнено поборов учасника з Казакстану.  Хлопець розповів, протистояння було складним та технічо-продуманим. Але 6 річний досвід у бразильському джиу-джитсу і налаштування на перемогу дали свій результат.

Сергій – спортсмен, який неодноразово брав участь у чемпіонатах світу, був чемпіоном Європи, відзначив сильний рівень суперників, особливо спортсмена з Казакстану , якого вважає технічно гнучким і одним з найсильніших суперників, які були у його спортивній кар’єрі.


У підсумку, у фіналі абсолютної вагової категорії - переміг саме тернополянин Сергій Кіналь. Він, в сутичках за головний Кубок, поборов спортсмена з Одеси. Тож, саме представник з Тернополя  Української Академії Єдиноборств - здобув Кубок першого Всеукраїнського турніру з джиу-джитсу

Вітаємо нашого земляка з перемогою!

тернопіль, турнір, джиу тжитсу, креатор буд, фото, сергій кіналь, тернопільський тиждень

  тернопіль, турнір, джиу тжитсу, креатор буд, фото, тернопільський тиждень  

 
 

  тернопіль, турнір, джиу тжитсу, креатор буд, фото, тернопільський тиждень  


  

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.