Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Бельгійська група компаній «Монкс Інтернешнл» розпочинає у Тернополі реалізацію інвестиційного проєкту з виробництва тканин для меблевої промисловості та пошиття наматрацників.

«Розвиток економіки та залучення інвестицій в громаду є одним із пріоритетів у нашій роботі. Оскільки це робочі місця для  тернополян, сплачені податки у наш бюджет, розвиток міської інфраструктури і формування позитивного іміджу міста. Ми намагаємось працювати таким чином, щоб вітчизняні та іноземні інвестори були задоволені умовами ведення бізнесу, –  розповів Сергій Надал. – Сьогодні ми з радістю вітаємо нових інвесторів у Тернополі – відому транснаціональну компанію «Монкс Інтернешнл», яка має заводи в Бельгії, США, Чехії, Китаї, Індії та інших країнах і володіє 12 світовими брендами».

Менеджерка з розвитку проєктів компанії «Монкс Інтернешнл» Крістел Бішоп подякувала за теплий прийом та розповіла про плани щодо майбутньої співпраці.

«Ми дуже раді працювати у Тернополі і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. Одна із наших 12 міжнародних компаній спеціалізується на виготовленні текстилю, тож у Тернополі вироблятимуть нитки для прядіння, що йтимуть на експорт. Як тільки бізнес успішно запрацює, то в наших планах побудувати у вашому місті новий завод. Адже тут ми маємо усю необхідну підтримку для роботи».

До слова, 28 квітня 2021 року підписано угоду про довгострокову оренду виробничих площ площею 6500кв.м. і вже в червні-липні планується відкриття першої черги ткацької фабрики та фабрики з пошиття наматрацників провідних світових брендів. В рамках реалізації першої черги виробництва планується створення біля 150 робочих місць, а в подальшому – 500-600 робочих місць.

Залучення та супровід інвесторів здійснює команда Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.