Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У 28-му щорічному благодійному Пробігу під каштанами, який  проводився в неділю, 30 травня у столиці, взяли участь майже 11 тисяч людей з усієї України. Пробіг відбувався у форматі FUN RUN. Рух, в якому кожен може взяти участь, стати частиною великої, доброї справи!  «ПРОБІГ під каштанами» – це БІГ ЗА ЖИТТЯ з усмішкою в серці! 

Перший Пробіг під каштанами відбувся ще в 1993 році, і відтоді є традиційною частиною святкування Дня Києва. Благодійний захід присвячений дітям з проблемами вроджених вад серця. Зібрані під час спортивної події внески щороку йдуть на закупівлю необхідного обладнання для науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Організатори благодійного проєкту підготували два формати проведення благодійного заходу.

• Offline – до старту долучалися на Майдані Незалежності, захід відбуваввся з дотриманням карантинних вимог.

• Online –до старту долучалися всі бажаючі не залежно від часу та місця участі. Для цього необхідно було завантажити безкоштовний мобільний додаток Strava, зареєструватися в ньому та долучитися до групи «Пробіг під каштанами». В день заходу, 30.05.2021 до 11:00 вийти на прогулянку або пробіжку, відкрити додаток, натиснути старт, через 5 км – фініш. Також можна зробити фото з пробіжки, завантажити його в додаток і зберегти результати старту. Всі учасники відображені в рейтинговій таблиці із зазначенням локації, маршруту та даних по пробіжці. 

Проект «Пробіг під каштанами» - це не змагання Нагадуємо, це не змагання! І не важливе місце в рейтингу, головне – бути частиною великого старту!
Учасники Пробігу підтримують Центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України з 2002 року. За цей час зібрано понад 640 000 доларів на які було закуплено необхідне обладнання для медичного центру.

  креатор буд, пробіг, київ, під каштанами, фото, ігор гуда, тернопільський тиждень  

креатор буд, пробіг, київ, під каштанами, фото, ігор гуда, тернопільський тиждень

креатор буд, пробіг, київ, під каштанами, фото, ігор гуда, тернопільський тиждень

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.