Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернопільській громаді працівники комунальних підприємств та підрядних організацій продовжують капітальний ремонт доріг, тротуарів та прибудинкових територій. Зокрема, цими днями завершився ремонт дороги у с. Іванківці.

«Завершились ремонтні роботи дороги та тротуару на вул. Відродження, це, зокрема, ділянка від вул. Т. Шевченка до церкви Введення Пресвятої Богородиці у с. Іванківці, – розповів міський голова Сергій Надал. – Тут оновили дорожнє покриття, вкладено нижній та верхній шар асфальтобетонного покриття на проїжджій частині. Пішохідну зону влаштували фігурними елементами мощення. Зроблено пониження бордюрів та вкладено тактильну плитку».

Також триває капітальний ремонт дороги  у селі Плесківці на вул. Бічній – ділянки від під’їзної дороги на вулиці Центральній до кладовища (фото ТУТ)

А також днями завершився капітальний ремонт відділення паліативної та хоспісної терапії КНП «Міська комунальна лікарня №3», що розташований у селі Малашівці Тернопільської громади.

«У Тернопільській громаді до цього часу не було відділення хоспісної терапії, тому була необхідність його створення. Оскільки у селі Малашівці є відповідна територія, тому вирішили облаштувати таке відділення саме тут, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Зокрема, у новому відділенні паліативної та хоспісної терапії відремонтували два корпуси, закупили нове сучасне обладнання, забезпечили цілодобовою гарячою водою. Також у наших планах забезпечити приміщення приладами безперебійного живлення для того, щоб відділення могло працювати у будь-який час».

 

До слова, відділенні паліативної та хоспісної терапії у селі Малашівці - це єдине відділення в тернопільській громаді, де паліативні пацієнти можуть отримати повноцінну медичну допомогу, симптоматичне лікування, знеболення. Заклад відповідає усім сучасним вимогам для належного лікування та комфортного перебування пацієнтів (фото ТУТ)

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.