Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокурори Тернопільської окружної прокуратури скерували до суду  обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо чотирьох жителів м. Львів, які вчиняли розбійні напади та грабежі у Тернопільському районі та м. Чернівці (ч. 3 ст. 186, ч. 4 ст. 187 КК України).

Слідством встановлено, що четверо львів’ян скоїли грабежі та розбої на території Тернопільської та Чернівецької областей впродовж грудня 2020 – лютого 2021 року. До моменту вчинення злочинів особи ретельно готувались, слідкували за майбутніми жертвами, вивчаючи їх спосіб життя.

Під час розбійного нападу у Чернівцях, зловмисники довгий час стежили за автомобілем потерпілих. Щоб змусити транспорт зупинитися  – вони  привели в дію вибуховий пристрій, вмонтований ними в освітлювальну лампу салону автомобіля. Після того, як потерпілі вийшли з авто, щоб усунути несправність,  підозрювані напали на водія і пасажирів, побили та заволоділи їх коштами в сумі 140 000 євро.

Під час нападу на жінку у Тернопільському районі, підозрювані замаскувались під осіб, що доставляють в помешкання питну воду. Завдяки цьому, їм вдалось непомітно наблизитись до місця проживання потерпілої, вирвати з її рук сумку з грошима й утекти.

Правоохоронці затримали зловмисників у аеропорту в м. Бориспіль, коли останні  повертались з відпочинку, організованого за гроші, здобуті нападами на громадян.

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.