Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Екс-губернатор Тернопільщини підозрює, що його замовив один з ворогів, серед  яких міг бути і колишній начальник УМВС в Тернопільській області Віталій Максимов.

Застуступник губернатора Київської області Юрій Чижмар, якого облили кислотою, заявив, що його особисте життя до злочину не має ніякого відношення. Про це повідомляє ТСН.

За словами Чижмаря, 17 лютого не було ще затриманого і його свідчень, але міліція вже озвучувала версії, описувала зовнішність виконавця. "А через два дні затримали виконавця, в якого вдома знайшли кислоту і мою фотографію. Вперше чую про злочинця, який після нападу тримає у себе всі докази. Мовляв, ловіть мене, ловіть! А історія з цим міліціонером? Він нібито півроку готував злочин, але вже на другий день після його виконання у нього раптом прокинулася совість. Спочатку він звільнився, потім написав явку з повинною", - додав заступник губернатора Київщини.

"Не виключаю, що капітана могли підставити, напоумити або змусити. Він же плутається у своїх свідченнях. Спочатку каже, що сам все придумав, потім - що ідею з кислотою йому підсунув начальник. Думаю, хтось просто хоче мене дискредитувати. І версія з особистою помстою - найуспішніша зброя. Якщо напад готувався півроку, то злочинець планував як замах на мене, так і те, як надати цій справі громадський резонанс", - наголосив Чижмар.

Разом з тим він зазначив: "У мене багато ворогів ще з часів роботи губернатором Тернопільської області. Зокрема, у мене був конфлікт з керівництвом місцевого УМВС, яке викрили у відмиванні ДАІ державних коштів, здійсненні незаконних платежів за техогляди на кілька мільйонів гривень, використанні в службових цілях краденого автомобіля, у приховуванні факту розшуку родича одного з керівників тернопільської міліції, який мирно проживав на території області та отримував закордонний паспорт для виїзду, перебуваючи у міжнародному розшуку за вбивство двох людей. Були інші подібні злочини, про які я інформував керівництво міністерства. Фігурантам цих справ замах на мене тільки на руку", - розповів заступник губернатора Київщини.

Нагадаємо, заступник губернатора Київщини Юрія Чижмаря облили кислотою увечері 16 лютого. Чиновник все ще проходить курс лікування в опіковому центрі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.