Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На фінансування підрозділів територіальної оборони на Тернопільщині додатково виділили 2 млн грн. Таке рішення прийняла Тернопільська обласна рада під час позачергової сесії о 15:00 сьогодні, 15 лютого. На сесійне засідання зареєструвалося 57 депутатів з 61.

Виділені кошти підуть на придбання усіх необхідних засобів для функціонування підрозділів територіальної оборони. Зокрема йдеться про спецзасоби, одяг, засоби індивідуального захисту. Після придбання речей, їх одразу передадуть в підрозділи.

Також під час сесії депутати прийняли ряд звернень. Зокрема, звернення щодо відсічі московській агресії та відновлення ядерного статусу України. Окремим питання обласні депутати проголосували меморандум про співпрацю між Тернопільською обласною радою, Тернопільським обласним територіальним центром комплектування та 105-тою окремою бригадою територіальної оборони і 44-ою окремою артилерійською бригадою імені гетьмана Данила Апостола.

На сесії також прийняли обласну програму сприяння територіальній обороні в Тернопільській області. Вона розрахована два роки і, згідно з нею, наразі буде виділено 2 млн грн додаткових коштів на фінансування тероборони. На Тернопільщині тероборона складається з чотирьох батальйонів, розташованих у районах та в Тернополі. На їх функціонування додаткові кошти також виділяє Тернопільська міська рада та громади області, повідомляє zaxid.net

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.