Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Є такий місцевий тернопільський підприємець та політик Петро Мокрій. Ну як політик? Був і соціалістом, і ще з деякими політсилами "терся", і рух Саакашвілі на теренах області ніби очолював. Свого часу і депутатом в місцевому самоврядуванні посидів.

Так от сьогодні, коли ситуація в звязку з нападом путінської кліки на Україну досягла верху напруги, цей тернополянин викладає в соцмережі у власному профілі пост, який викликав обурення навіть у його знайомих. Десятки свідомих людей одразу повидалялися з його друзів.

Пост цього так би мовити "патріота", галичанина, наводимо для того, щоб ми розуміли, хто живе поруч з нами і хто користуючись можливостями західних цінностей є латентним ненависником того ж цивілізованого світу. І найнеприємніше - таких же багато серед галичан(((

Принаймні, саме такий висновок напрошується з поста пана Мокрія:

"Подивіться що зробили американці з Афганістаном. Вони його кинули Талібам, сподіваючись, що країна порине в хаос громадянської війни. Це щось із логіки "так не діставайся тоді нікому".

Що роблять англосакси з Україною? Якби вони просто пішли, то через рік влада Зеленського сама собою розсипалася б. Були б вибори і, можливо, до влади прийшов хтось адекватний, хто б хотів не політиканством і вічними конфліктами з сусідами займатися, а економікою країни. Натомість Україну накачують зброєю, що носиться. Зрозуміло, що всі ці Джавеліни, стингери та інше нікчемні у війні проти армії. Навіть американська армія не використовує Джавелін, а використовує ТОУ, але вся ця зброя може бути використана в ході громадянського конфлікту, коли всі проти всіх. З цієї причини створюються всі ці територіальні оборони. Вони також марні проти армії. Це просто майбутні банди. І з цієї причини Україні створюють економічний хаос. Бідолашному населенню держава не потрібна. Держава потрібна середньому класу, оскільки забезпечує її необхідними сервісами з безпеки її майна. У бідних майна немає.

Із самого початку мета була створити з України чорну дірку між Росією та Європою. Ніякого ЄС та НАТО. Тільки постійна точка напруженості. Тому ніхто не займався інвестиціями у покращення життя українців. Видавалися кредити чи подачки чи зброю, чи розкрадання..."

  петро мокрій, тернопіль, політик, фото, соцмережі, фейсбук, тернопільський тиждень  

петро мокрій, тернопіль, політик, фото, соцмережі, фейсбук, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.