Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На вимогу журналістів телеканалу ІНТБ окремі депутати-свободівці таки прозвітували, але тільки через тиждень. Михайло Окаринський, Іван Хімейчук, Юрій Фартушняк та Михайло Гладкий в обіцяну п’ятницю, 11 листопада, на звіти по своїх округах не з’явились. Троє з них були у закордонному відрядженні. Юрій Фартушняк запевняє, що інформація про їхню відсутність крутилася впродовж трьох днів на радіостанції, до якої він має безпосереднє відношення.

Юрій Фартушняк: «Повідомлення про відсутність депутатів, звітів депутатів було протрансльовано на місцевій радіостанції «УХ-радіо» у випусках новин і окремо ще оголошувалось ведучими. Це було в середу, четвер і п’ятницю».

На запитання про те, чому на щотижневі прийомні дні з виборцями Юрій Фартушняк ніколи не приходить особисто, він відповів, що ця інформація неправдива.

Юрій Фартушняк: «От я говорю, що я в минулі місяці я приходив туди. Тобто інформація вахтерів і сторожів правдива, а моя не правдива?».

Журналіст: «Ви скажіть, як є».

Юрій Фартушняк: «Я вам сказав: я приходив».

Проте не всі депутати пропустили зустріч зі своїми виборцями через невідкладні справи. Михайло Гладкий каже, що проігнорував звіт через те, що був хворий. Про це, каже він, усіх мали попередити.

Михайло Гладкий: «Я у відрядженні не був. Я от до тепер ще хворий. Але на сьогоднішній день вже більш-менш вже вийшли... Але на цьому попереджали. Ірина Бурда мала знати і мала попередити. Тому мене і не було».

Нагадаємо, що прийшовши у 28-му школу в зазначений час, де мав звітувати минулої п’ятниці пан Гладкий, про цей захід не знали ані директор, ані шкільний сторож. На запитання журналіста, чи може він зараз назвати конкретні адреси і зроблені справи по своєму округу, Михайло Гладкий несподівано відповів, що це навіть не в його компетенції. А з конкретних справ зміг згадати лише відремонтовані дороги біля власного будинку в іншому кінці міста, ніж закріплений округ.

Михайло Гладкий: «Я не є депутат округу. Я є депутат, вибраний по списку. Я – по цілому Тернополі. Що конкретно по мені, то я зробив вулицю Наливайка, вулицю Кармелюка, вулицю Миру. Зі стоянки не могли виїхати – засипали яму. Поставили 2 світлофори і ще багато інших питань зробили».

Ще один депутат-списочник Іван Хімейчук також стверджує, що звітувати за зроблені справи на окремому окрузі не зобов’язаний.

Іван Хімейчук: «Я теж депутат, який пройшов по списках. І фактично якщо ми говоримо про успіх команди, то це успіх наш загальний. Фактично, не дивлячись на проблематику якогось окремого округу, ми працюємо на те, щоб наше місто загалом не залежно від того, хто де на якому окремому окрузі працює і від якої він партії»

ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.