Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Для перемоги над ворогом необхідний міцний тил, де підприємства працюють для потреб армії, працюють задля перемоги. Тернопіль готує всю необхідну інфраструктуру для роботи евакуйованих підприємств з територій, де ведуться бойові дії. Про це у своєму відеозверненні повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Готуються приміщення, офіси, склади

За словами мера Тернополя, міська влада готує для бізнесу з інших регіонів виробничі площі та готова максимально сприяти їх роботі.

«Ми запрошуємо у Тернопіль виробників та підприємців зі східної, центральної, північної та південної України. Там де зараз ведуться бойові дії. Ми готуємо виробничі приміщення, офіси, складські території. Ми раді бачити вас у Тернополі і міська влада буде робити все можливе для розвитку бізнесу у нашому місті», - підкреслив Сергій Надал.

Звернення стосується, як підприємств, які евакуюються за урядовою програмою, так і виробників, які самостійно готові перевезти свій бізнес у Тернопіль.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів розпочав прийом заявок щодо евакуації підприємств із зони бойових дій на Західну Україну.

Працюючі підприємства – це крок до перемоги

Міський голова Тернополя також наголосив, що працюючі виробництва – це важливий крок до перемоги над ворогом.

«У цей складний час, кожен має докласти максимум зусиль для перемоги над ворогом. Робота українських підприємств теж є важливим кроком, який наближає нашу спільну перемогу. Адже податки працюючих підприємств – це забезпечення наших воїнів на передовій. Тил має працювати на фронт. Працювати на перемогу», - заявив Сергій Надал.

На завершення міський голова подякував місцевому бізнесу за відновлення роботи та закликав тернополян, які залишилися без роботи, звертатися у центр зайнятості.

«Щодня бачу, що підприємств, магазинів, закладів громадського харчування, які працюють, стає більше. Це важливий вклад у нашу спільну перемогу. Але в черговий раз наголошую керівникам. Подбайте, щоб ваші працівники та відвідувачі під час тривоги змогли вчасно заховатися в укриття. Під час війни багато тернополян мобілізовано або виїхало за кордон. Звільняються робочі місця. Звертаюся до всіх, хто зараз шукає роботу. Звертайтеся у наш Тернопільський міськрайонний центр зайнятості по вул. Текстильній 1б. Кожен має працювати на перемогу на своєму місці. Разом переможемо!», - підсумував Сергій Надал.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.