Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова запрошує у Тернопіль український бізнес зі сходу, півдня та півночі України

Минає 40 доба героїчного Українського народу московському воєнному вторгненню. Ворог не лише систематично знищує мирних мешканців, ворог атакує об’єкти цивільної інфраструктури та різноманітні виробництва. Це робиться для того, щоб підірвати українську економіку. Залишити Україну без необхідних всім товарів, без нової техніки, без продуктів харчування. Тому для України життєво важливо сформувати тиловий «економічний» фронт, коли виробництва, близькі до зони бойових дій, будуть перебазовані у тилові міста. Про це у своєму відеозверненні заявив міський голова Тернополя Сергій Надал. За його словами, місцева влада готує необхідну інфраструктуру для роботи підприємств з територій, де ведуться бойові дії. Також готується система сприяння для евакуйованого виробництва.

Максимальне сприяння бізнесу

Сергій Надал офіційно запросив український бізнес з зон, де ведуться бойові дії до Тернополя.

«Я запрошую український бізнес зі Сходу, Півдня, Півночі у Тернопіль. Підприємці з зони бойових дій перевозьте свої виробничі потужності у наше місто. Сьогодні військові адміністрації Луганської та Донецької області закликають людей евакуюватися з Донбасу, бо московська орда готує новий наступ. Я хочу додати – евакуйовуйте з собою свій бізнес. Пекарні, молокозаводи, підприємства переробки, консервні заводи – вони мають й надалі працювати для українців та на Україну. На сайті міської ради розміщений список земельних ділянок та приміщень у Тернопільській громаді для ведення бізнесу. Звертайтеся за адресою: вул. Коперника, 1 в управління економіки міської ради, щоб отримати більше інформації. Тиловий Тернопіль чекає на Вас», - повідомив Сергій Надал.

Також міський голова Тернополя зазначив, що міська влада буде максимально сприяти розвитку евакуйованого бізнесу.

«Міська влада готує відповідну інфраструктуру для ведення малого, середнього і великого бізнесу. Ми раді бачити вас у Тернополі і зробимо все можливе для розвитку вашого бізнесу у нашому місті. Також мерія готує податкові пільги для бізнесу, який прийме рішення працювати у Тернополі. Зокрема це стосується орендної плати за землю», - заявив Сергій Надал.

Відновлення виробничо-промислового потенціалу Тернополя

На завершення Сергій Надал звернувся до тернополян з закликам максимально сприяти роботі виробництв.

«Я хочу звернутися і до тернополян. Розміщення виробництва у нашому місці - це нові робочі місця, нові податки. Але це також реальна можливість на відродження виробничо-промислового потенціалу Тернополя. І найголовніше, чим швидше сформуємо потужну тилову економіку, тим швидше здолаємо ворога», - підсумував Сергій Надал.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.