Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Тернополя розповів, як запускається економіка воєнного часу

Тернопіль працює та будує економіку воєнного часу. Підприємства відновлюють роботу, сплачують податки та зарплатню працівникам. Банки готові кредитувати бізнес. Всі розуміють, що під час війни надходження до бюджету – це забезпечення нашої армії. І кожен, хто працює у цей важкий для нашої країни час, своєю роботою підтримує армію. Про це у своєму відеозверненні заявив міський голова Тернополя Сергій Надал. Також мер наголосив, що місцева влада готує необхідну інфраструктуру для роботи підприємств з територій, де ведуться бойові дії. Також готується система сприяння для евакуйованого виробництва.

Економічний фронт

Міський голова подякував підприємцям, які відновили роботу.

«Сьогодні, коли наші воїни мужньо боронять кожен сантиметр святої української землі від ворога, дуже важливо втримати економіку. Запустити виробництва. Відновити та створити нові робочі місця. Сформувати і розвинути український тиловий «економічний фронт», який також дуже важливий для перемоги над ворогом. Тому я дякую усім підприємцям, представникам бізнесу, виробництвам, які відновили свою роботу. І закликаю решту підприємців: необхідно відновлювати роботу бізнесу, створювати робочі місця, сплачували податки, підтримувати економіку нашої країни і цим допомагати армії», - заявив Сергій Надал.

Разом відновимо економіку

Мерія робить все можливе, щоб сприяти підприємцям.

«Відбулася зустріч з підприємцями та виробниками. Поспілкувались про кредитування бізнесу в умовах воєнного стану. Звичайно під час війни працювати складно. Є проблеми з логістикою, доступ до сировини, запчастин, комплектуючих. Але у тернопільських підприємців є рішучість та наполегливість для вирішення цих проблем. Тернопільські банки готові кредитувати виробництва. Мерія прийняла рішення, що підприємці Тернопільської громади будуть звільнені від сплати за оренду комунальних приміщень. Ми всі розуміємо: чим швидше сформуємо потужну тилову економіку, тим швидше здолаємо ворога», - зазначив Сергій Надал.

Також міський голова запросив у Тернопіль український бізнес зі сходу, півдня та півночі України

«Підприємства, які через бойові дії не можуть продовжувати свою робота на сході, півдні та півночі України можуть працювати заради українців та нашої держави у Тернополі. Тернопіль може стати містом порятунку для підприємців та підприємств з цих територій. Тут є працьовиті та відповідальні люди, Тернопільські професійно-технічні училища готові для навчання працівників, які потребують підприємства. Зі свого боку міська влада Тернополя підготувала базу земельних ділянок та приміщень  для ведення бізнесу та систему податкового сприяння для евакуйованого бізнесу», - підсумував Сергій Надал.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.