Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цього разу причина - через зайнятість на війні...

На розгляд пленарного засідання сесії Тернопільської обласної ради, яка мала відбутися сьогодні, 4 травня, передбачалося винести питання «Про розгляд електронної петиції «Щодо підтримки законопроекту про заборону УПЦ МП в Україні». Електронна петиція, у встановленому порядку, була розміщена на офіційному веб-сайті Тернопільської обласної ради 12 квітня 2022 року і набрала 1000 підписів на свою підтримку. Вона стосується питання діяльності Української православної церкви московського патріархату в Україні. 

А тепер, увага - на нараді з керівниками депутатських фракцій у Тернопільській обласній раді, два дні тому, яка відбулася 2 травня 2022 року, була висловлена одноголосна підтримка піднятих в електронній петиції питань і те, що вона має бути розглянута Тернопільською обласною радою, а також мають бути напрацьовані та прийняті відповідні звернення Тернопільської обласної ради, насамперед, до Верховної Ради України щодо розгляду законопроекту про заборону діяльності УПЦ МП в Україні. Про це зазначив Михайло Головко.

Тобто 2 дні тому голова облради не знав, що депутатів в потрібній кількості не буде? 

А вже сьогодні, 4 травня, він констатував: « … відсутній кворум для того, щоб розпочати роботу пленарного засідання. За інформацією уповноважених представників депутатських фракцій в обласній раді, багато наших колег-депутатів зі зброєю в руках захищають Українську державу від російської агресії, інші активно займаються волонтерською діяльністю, спрямованою на підтримку ЗСУ, відтак, перебувають далеко за межами області, тому не змогли сьогодні присутніми бути на пленарному засіданні».

Зважаючи на те, що пленарне засідання не відбулося, враховуючи спільну позицію керівників депутатських фракцій, повідомляю, що питання «Про розгляд електронної петиції «Щодо підтримки законопроекту про заборону УПЦ МП в Україні» буде винесено на розгляд пленарного засідання Тернопільської обласної ради, яке відбудеться 18 травня.

Окрім петиції, депутати розглянуть невідкладні питання, з числа тих, які перебувають на розгляді у Тернопільській обласній раді,
 - додав голова облради свободівець Головко.

Можна не сумніватися, що на розгляд «невідкладних питань», які мають комерційно - господарське підґрунтя, депутати "знайдуться" і на сесію прийдуть.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.