Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільським міськрайонним судом визнано винним та притягнуто до адміністративної відповідальності одного із депутатів Тернопільської обласної ради за ч. 1 та ч. 2 ст. 172 - 7 КУпАП за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією.

З’ясовано, що депутат обласної ради не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів при розгляді питаня та прийнятті участі у голосуванні на сесії ради про умови оплати праці голови обласної ради та вчинив дії в умовах реального конфлікту інтересів, проголосувавши за це рішення.

За принципової позиції прокурорів галузевого відділу обласної прокуратури на винну особу накладено стягнення у вигляді штрафу у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Рішення суду на даний час ще не набрало законної сили, повідомила Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Примітка ТТ. Тернопільську обласну раду очолює свободівець Михайло Головко. В складі обласної ради депутатом є також його молодший брат Назарій Головко. Більше родичів, принаймні прямих, у пана Михайла в цьому органі влади немає.

Тож очевидно, що за суттєве підвищення заробітної плати для нього як для очільника облради проголосував його ж брат. Корупційна складова буквально на поверхні. На що і відреагували правоохоронці.

А виборці? А виборці й далі будуть обирати до влади "патріотів" вміючих гарні картинки поширювати в ЗМІ про себе, при цьому не забуваючи дбати насамперед про власні комерційні інтереси...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.