Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Близькі родичі ветеранів, а також загиблих учасників бойових дій можуть отримати 20 тисяч гривень відшкодування на ведення бізнесу. Український ветеранський фонд здійснює програму мікрофінансування підприємництва.

Взяти участь у програмі можуть ветерани, ветеранки, дружини, чоловіки, батьки, діти (у тому числі усиновлені) учасників бойових дій, а також родичі загиблих захисників та Героїв Небесної Сотні.
Як долучитися до програми? Зберіть пакет копій документів: 
- паспорт заявника з пропискою;
- довідка ВПО (скріншот із Дії не підходить);
- виписку чи витяг з ЄДР про ФОП, чи самозайняту особу;
- документ, що підтверджує статус ветерана: посвідчення УБД, посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, посвідчення учасника війни;
- документ, що підтверджує спільне проживання з ветераном до війни, свідоцтво про одруження чи свідоцтво про народження дитини;
- документи, що підтверджують покупку після 24 лютого 2022 року для роботи бізнесу відповідно до КВЕДів (чек або видаткова накладна).

Подайте документи на сайті УВФ в розділі мікрофінансування бізнесу — 
https://veteranfund.com.ua

 Якщо ваша заявка відповідає вимогам, після перевірки документів і схвалення — ви отримаєте кошти протягом 10 днів.
Програма підтримки діятиме до завершення воєнного стану. Допомога надається одноразово. Питання стосовно фінансування надсилайте на пошту Фонду: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду


У випадку додаткових питань звертайтеся за номером телефону: + 38 (097) 177 09 39, Аліна Карбан, керівниця комунікаційного відділу УВФ.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.