Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Державна податкова служба подовжить мораторій на перевірки малого та середнього бізнесу. Про це під час всеукраїнської конференції Асоціації платників податків заявив Голова ДПС Олександр Клименко.

«Як свідчить вивчення громадської думки, бізнес побоюється, що ми миттєво відреагуємо на прийняття закону про спрощену систему оподаткування відновленням перевірок. Я хочу нагадати, що Президент доручив нам, навпаки, створювати сприятливі умови. Ми і самі розуміємо, що необхідний адаптаційний період. Що потрібний час на вивчення нового закону та вибір оптимальної моделі оподаткування. Я беру на себе відповідальність дати вам цей час», - наголосив О. Клименко.

Разом з тим керівник податкового відомства закликав представників підприємницької спільноти до сумлінного виконання податкових зобов’язань та добровільної відмови від схем мінімізації.

«Відповідальність має бути взаємною. Якщо ми хочемо створити цивілізовану модель стосунків, виробити етикет нашого діалогу на майбутнє, то всі сторони мають докладати зусиль. Не давайте приводів підозрювати вас у порушеннях та перевіряти», - відзначив Олександр Клименко.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.