Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Карітасі Тернопіль діє всеукраїнський проект від Карітас Україна #Emergency_appeal- реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні.


В рамках цього проекту, запускаємо напрямок компенсації коштів за оренду житла для внутрішньо переміщених осіб.

Даний напрямок має на меті охопити найвразливіші категорії населення серед числа переселенців та допомогти їм знайти житло, компенсувавши витрати на оренду.

 

Для цього, було розроблено реєстраційну форму, куди потребуючі люди могли внести свій запит, вказавши вразливу категорію, до якої належать та власні дані.
 

Перший набір потребуючих вже закрито - отримали близько 2000 заявок.
 

Серед поданих заявок, відбираються внутрішньо переміщених осіб, які підпадають під категорії вразливості : 

  •  Людина з інвалідністю

  •  Людина похилого віку (60+) 

  •  Самотня мати або батько, що проживає з неповнолітніми дітьми. 

  •  Багатодітна родина, що проживає з трьома і більше неповнолітніми дітьми 

  •  Вагітна\ годуюча мати (з дитиною до 2-х років) 

  •  Важкохвора особа 


Кожну заявку опрацьовують адвокаціники проекту та перевіряють на наявність інших виплат, на достовірність вказаної інформації, тощо. 

 Серед відібраних заявок обираються найтерміновіші та найвразливіші випадки. 

Про те, що особа може отримати грошову компенсацію та усі умови її надання   ми повідомляємо особисто за номером телефону, вказаним у реєстраційній заявці. 

 

 Щоб уникнути зловживань - потрібно пред’явити оригінали документів у паперовому вигляді в день підписання договору про отримання грошової компенсації.

Про повторне відкриття реєстрації - потрібно відстежувати в телеграм каналі
https://t.me/caritas_ternopil


Детальніше про роботу проектів допомоги постраждалим від російської агресії можна дізнатись на сайті благодійного фонду: https://caritas.ternopil.ua  

 Всі додаткові питання - за телефоном гарячої лінії  0689492949 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.