Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

        Пишіть нам і присилайте свої розповіді на електронну адресу: t-weekly@email.ua

Перша річниця весілля — це невелика, але дуже важлива дата для подружжя. Для одних цей рік був, наче в казці, інші — зустріли багато перешкод та випробувань. У будь-якому випадку ви вистояли, зберегли вогник, а головне — любов.

бадо,bado, сайт, подарунки, реклама, фото, тернопільський тиждень   Тож, коли прийде час вітати кохану дружину або чоловіка, ви повинні бути підготовленими. Тому сьогодні ми підкинемо вам кілька ідей чудового святкування па дарунків один одному на першу річницю.

     Як відсвяткувати першу річницю шлюбу з коханою людиною

Не можна забувати про таку маленьку, але дуже важливу дату. Чи чоловік ви, чи дружина — в будь-якому випадку вам варто підготуватися й придумати оригінальний сценарій вечора для вашої сім’ї. Ми дамо вам ідеї, які точно не залишать вас байдужими.Більшість з них знайдете на Bodo.ua й вони принесуть вам приємні емоції та спогади в майбутньому. Тож переходьте за посиланням https://www.bodo.ua/ua/podarki/godovshchina/1-sittsevuyu/

  1. SPA в темряві для двох. Як часто ви разом ходите на процедури, які здатні розслабляти фізично й емоційно? Зараз ми вам говоримо саме про таку. Ми пропонуємо вам відвідати сеанс масажу з аромаоліями, де єдиним джерелом світла будуть кілька запалених свічок. Романтика, правда ж?
  2. Вікенд на Дніпрі. Вирушайте в мініподорож за місто на вихідні — тільки ви, кохана людина поруч, спів пташок та первозданна природа. Цей відпочинок буде ідеальним, адже ви зможете гуляти, насолоджуватися присутністю один одного, багато обійматися й не думати про зовнішній світ. Нам здається, що це ідеальний сценарій святкування.
  3. Романтичний вечір на даху. Запросіть другу половинку на побачення, як це було раніше. Вам організують незабутній вечір з шампанським, солодощами, романтичною музикою й панорамним видом на місто.
  4. Джаз-вечір для двох для любителів музики. Оберіть виконавця з актуального розкладу в одному з ресторанів, насолоджуйтесь музикою духовних інструментів, напоями та компанією один одного.

Варіанти презентів на ситцеве весілля для подружжя

Чому весілля ситцеве? Тому що ситець — не надто міцний матеріал, легко піддається фізичному впливу. Так і зі шлюбом в перший рік — ви звикаєте один до одного, до звичок та недоліків коханої людини, вчитеся розв'язувати проблеми та жити разом. Цю дату обов’язково треба святкувати — ви пережили спільний рік, а, отже, стали ближче на крок до спільного майбутнього!

А ось вам кілька ідей, що можна подарувати вашій дружині:

  • нічна сорочка із ситцю — класичний варіант;
  • мереживна спідня білизна;
  • парфум;
  • ювелірні прикраси (браслет, підвіска, сережки).

Чоловіку сподобається інше:

  • ситцева футболка з оригінальним принтом;
  • стильне портмоне;
  • сорочка для особливих випадків;
  • краватка.

Також варто зазначити варіанти сюрпризів, якщо ви хочете провести час разом:

  • майстер-клас з гончарства — весело проведете час, зблизитеся, наберетеся натхнення;
  • урок танців для двох — оберіть напрямок, де візьмете участь обоє: танго, румба, бачата тощо;
  • дегустація вин та сиру для двох — спосіб приємно провести вечір.

Нехай рік тому весілля об’єднало дві родини, але ми пропонуємо зробити святкування лише для вас двох. Нехай це стане традицією вашої маленької сім’ї. Щастя вам і кохання!

     бадо,bado, сайт, подарунки, реклама, фото, тернопільський тиждень      бадо,bado, сайт, подарунки, реклама, фото, тернопільський тиждень

бадо,bado, сайт, подарунки, реклама, фото, тернопільський тиждень

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.