Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Приватизація в час воєнного стану. Тернополяни також можуть подякувати своїм депутатам за вкрай важливі рішення для простих українців під час війни..

Про це пише в соцмережі тернопільський активіст Микола Іваненко

1. В Україні дозволили приватизацію історико-культурних заповідників місцевого значення, а також державних медичних закладів, включаючи будинки, які займають ці заклади. Депутати також спростили процес приватизації. А прем'єр-міністр Денис Шмигаль анонсував на вересень початок масового процесу переходу держвласності у приватні руки. Очевидно, що й приватизація державних лікарень піде повним ходом.

Усе це стало можливим завдяки ухваленню законопроекту №5397, яким вносяться зміни до закону "Про приватизацію державного та комунального майна". Депутати проголосували цей законопроект у другому читанні та загалом.

Таким чином, це відкрило шлях для масової приватизації державних лікарень, а отже, і для остаточної комерціалізації медицини в Україні.

2. Верховна Рада України дозволила приватизацію парків, ботанічних садів, памяток архітектури місцевого значення. Також під «велику приватизацію» потрапили підприємства з виготовлення, ремонту технічних засобів реабілітації для осіб з інвалідністю.

Р/S Тернопільські нардепи які проголосували "За": Василів І., Богданець А., Гевко В., Калаур І., Марченко Л., Чайківський І, Люшняк М.."

"... саме так, закон під них. Війна та обмеження громадян у Конституційних правах надало змогу владі чинити те під що вона заточена.." - додає Михайло Іваненко...

 

  депутати, тернопіль, голосування, приватизація, фото, тернопільський тиждень  

депутати, тернопіль, голосування, приватизація, фото, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.