Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Приватизація в час воєнного стану. Тернополяни також можуть подякувати своїм депутатам за вкрай важливі рішення для простих українців під час війни..

Про це пише в соцмережі тернопільський активіст Микола Іваненко

1. В Україні дозволили приватизацію історико-культурних заповідників місцевого значення, а також державних медичних закладів, включаючи будинки, які займають ці заклади. Депутати також спростили процес приватизації. А прем'єр-міністр Денис Шмигаль анонсував на вересень початок масового процесу переходу держвласності у приватні руки. Очевидно, що й приватизація державних лікарень піде повним ходом.

Усе це стало можливим завдяки ухваленню законопроекту №5397, яким вносяться зміни до закону "Про приватизацію державного та комунального майна". Депутати проголосували цей законопроект у другому читанні та загалом.

Таким чином, це відкрило шлях для масової приватизації державних лікарень, а отже, і для остаточної комерціалізації медицини в Україні.

2. Верховна Рада України дозволила приватизацію парків, ботанічних садів, памяток архітектури місцевого значення. Також під «велику приватизацію» потрапили підприємства з виготовлення, ремонту технічних засобів реабілітації для осіб з інвалідністю.

Р/S Тернопільські нардепи які проголосували "За": Василів І., Богданець А., Гевко В., Калаур І., Марченко Л., Чайківський І, Люшняк М.."

"... саме так, закон під них. Війна та обмеження громадян у Конституційних правах надало змогу владі чинити те під що вона заточена.." - додає Михайло Іваненко...

 

  депутати, тернопіль, голосування, приватизація, фото, тернопільський тиждень  

депутати, тернопіль, голосування, приватизація, фото, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.