Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями в соцмережі через окремих тернополян та сумнівні сайти вилилося чимало скандальної інформації на міську владу Тернополя загалом  і на особисте життя його очільника, Сергія Надала, зокрема.

Так, ми писали, що Відомий тернополянин повідомляє, що Тернопіль у величезній борговій ямі

Фактично в той же день, на традиційній вже розмові з журналістом Любов Красновською, міський голова, відповідаючи на озвучене нею запитання про можливі величезні борги міста відповів, що це маячня і незрозумілі сновидіння окремих тернополян, які виливаються згодом у відверті банальні плітки в соцмережах.

Хоча, конкретно, чи має Тернопіль якісь борги перед закордонними інституціями, партнерами чи установами, відповіді мер не дав.

Буквально одразу на одному з анонімних сайтів, а згодом і в анонімних пабліках в соцмережах, було розповсюджене так зване «журналістське розслідування» про віллу чи то його, чи то доньки, чи то його зятя з Південної Америки у американському Маямі. Сергій Надал з відповіддю не забарився і прокоментував цю інформацію в себе на сторінці так:

«Останні кілька днів в Тернополі розповсюджується інформація про нібито мої «вілли» і «мільйонні статки». Відповідаю:

1. Інформація про мої «маямські вілли» за мільйони доларів - фейк, так само як і колись про мої «іспанські дачі». Їх створювали і будуть створювати. Ця інформація - брехня.

2. Моя донька Анастасія – вже давно доросла. Більше 10 років вона живе самостійно. Зараз у неї своя сім’я. В неї окреме життя і своя карʼєра. Як і кожен батько бажає своїй дитині здоров’я і щастя, так і я бажаю, щоб були здорові вона, її чоловік і вся сім’я.

3. Я щороку подаю декларацію про свої статки. Вона є відкритою і публічною. В Україні є компетентні органи, які займаються перевіркою декларацій чиновників. Якщо це була би правда, що написано в статті, то ви би про це дізналися від цих органів.

Я також читав це нібито «розслідування». Можу додати лише одне: мені було приємно ще раз переглянути відео з весілля моєї дочки два роки тому. Все інше – фейк і брехня».

Підсумовуючи сказане мером, можна зрозуміти – все це вигадки і брехня, бо якби було б правдою, то народ про це би дізнався від компетентних правоохоронних органів нашої країни.

Тобто, міський голова Тернополя вкотре підкреслив, що всі правоохоронні структури України, а всім відомо наскільки вони ефективні, чесні та непідкупні (іронія тут чи сарказм в наших словах - розумійте як хочете, - прим.ТТ), до нього з приводу якихось підозр в корупції чи виведенню грошей за кордон не мають. Інакше б люди про це були повідомлені. Ось так.

Хоча по суті, звісно, факт оприлюднення такої скандальної інформації про мера Тернополя і його родину, на наш скромний погляд, і дійсно виглядає непрофесійним і "висмоктаним з пальця" як мінімум.

Якщо черговим бездоказовим виливанням малося на меті замовниками даного «розслідування» понизити рейтинг діючого мера – то ефекту від цього НУЛЬ. До виборів ще ой як далеко, будуть інші скандали, і все це забудеться.

Тим паче в світлі сьогоднішніх кривавих подій в Україні.

Тобто кошти, ресурс і зусилля, викинуті на таке «розслідування», а це не дешево, таке організувати, себе не виправдовують.

Більше схоже на те, що мета такого вкиду - це спроба своєрідно натиснути і шантажувати Надала в першу чергу як очільника Тернополя для вирішення певних своїх економічних інтересів.

Адже зрозуміло, що інформацію про події в родині Надала, його життя, поїздки і тому подібне, має обмежене коло осіб.

І це зрозуміло. Як зрозуміло і те, що такими непублічними даними з недругами Сергія Надала діляться конкретні люди з його найближчого оточення. І цей факт, що мер не знає або не розуміє, хто під нього «копає» (хоча відповідь для розуміючих людей на поверхні), і є для нього проблемою. А не різноманітні «журналістські розслідування», на які, повторимося, витрачаються чималі кошти і ресурс, на анонімних сайтах. Які були, є, і будуть в майбутньому.

На жаль для суспільства не та в нас країна, щоб журналістські розслідування, навіть високопрофесійні та доказові, мали вплив у вигляді відставок високопосадовців, доведених до логічного завершення кримінальних справ та інших результатів. На всіх рівнях.

На жаль. Але віримо і сподіваємося, що так завжди не буде.

"Тернопільський тиждень" 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.