Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду  обвинувальний акт щодо 2 організаторів та 8 учасників злочинної організації, які реалізовували через телеграм-канали та інтернет-магазини Тернопільщини й Хмельниччини наркотики і психотропи.

Обвинуваченим інкримінують легалізацію (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом, створення, керівництво злочинною організацією, а також участь у ній, використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, збут наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 1, ч. 2 ст. 209, ч. 1, ч. 2 ст. 255, ч. 2 ст. 306, ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 2, ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, організаторами протиправної діяльності були хмельничанин разом зі своєю співмешканкою. Вони створили два інтернет-магазини з продажу наркотиків та психотропів, залучивши до роботи загалом 16 осіб. На «бізнесмена» працювало 7 гуртових розповсюджувачів наркотиків та маркетолог, а також 8 закладників, які не входили до злочинної організації. Клієнтами підприємців були жителі Тернопільської та сусідньої областей. В асортименті продавців були фактично всі види заборонених речовин.

6,5 млн грн, отриманих від обігу наркотиків та психотропів, підозрювані легалізовували через банківські операції. Частково кошти використовувалися для продовження злочинної діяльності, яку у час війни наркоторговці активізували. В рамках розслідування правоохоронці провели 20 санкціонованих обшуків на Тернопільщині та Хмельниччині. Вони виявили та вилучили наркотики на 1 млн грн, а також близько 600 тис грн та 2000 дол США готівкою.

У процесі досудового розслідування підозрюваними внесено заставу на понад 3 млн грн, з яких, за принципової позиції прокурора та відповідного рішення суду, понад 1,5 млн грн перераховано на потреби ЗСУ.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.