Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопіль для захисників з територіальної оборони й Нацгвардії передав необхідне спорядження

Понад вісім місяців наші захисники мужньо обороняють українську землю від російських загарбників. Наші бійці-Герої знищили так звану «професійну» армію рашистів і обов’язково знищать нову «мобілізовану» московську армію. Але для цього нашим хлопцям потрібна регулярна та системна допомога з тилу. Тому Тернопіль продовжує допомагати українським військовослужбовцям спорядженням й іншими необхідними речами.

Зимова форма

Цього тижня чергові 250 комплектів зимової форми передано на передову нашим хлопцям з Територіальної оборони. Загалом буде пошито 2100 комплектів, які вирушать на передову. Також закупляється тепле спецвзуття для бійців Тероборони. Про те, як шиють форму для військових розповів міський голова Тернополя.

«Виділили кошти на закупівлю військової форми для хлопців та дівчат з Тероборони. Нажаль готової форми в Україні немає. Є й проблеми з закупівлею тканини. Однак, у Тернополі знайшли підприємство, яке може шити військову форму. Після консультацій з військовими, підприємство почало шити форму. 250 комплектів зимової форми вже відправили на передову. Додатково закупляється військове взуття, термобілизна та інші речі. Найголовніша наша мета, щоб до настання морозів наші тероборонівці були повністю одягнуті», - розповів Сергій Надал.

Далекоміри, паливо та медикаменти

Також нещодавно, з метою забезпечення якісного виконання завдань, для наших тернопільських захисників із підрозділів Нацгвардії та територіальної оборони передано п’ять далекомірів.

«Нещодавно у відпустку з фронту повернулися бійці Територіальної оборони. Відбулася зустріч з бійцями. Вони розповіли, що конкретно потрібно для їх роти. Саме реагуючи на їх звернення, було передано майже півтори тонни палива, газові балони, плівку, протизастудні та знеболювальні медикаменти й інші потрібні речі. Крім того для підрозділів Тероборони та Нацгвардії передано п’ять далекомірів. Сподіваюся ці спецпристрої допоможуть нашим хлопцям ефективно знищувати ворога», - зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо

У Тернополі першочергово військова і гуманітарна допомога скеровується у ті батальйони, які формуються на території нашого міста і в яких служать тернополяни. Для цієї мети діє Центр «Допомога армії від Тернополя», який здійснює безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців Тернопільської громади.

Усі жителі та гості нашої громади, хто бажає передати посилку своїм рідним чи близьким, можуть приносити їх у центр «Допомога армії від Тернополя», що за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009-15-40.

Графік роботи центру «Допомога армії від Тернополя»:

понеділок-четвер – 08:00-17:15 год., обідня перерва з 13:00 по 14:00 год.;

п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

неділя – вихідний.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.