Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Засідання Ради Директорів Конфедерації Будівельників України днями відбулось у Києві. Захід приурочили Дню Захисника України. В силу загостреної військової ситуації, яка була у столиці в жовтні та на початку листопада,  урочисте засідання КБУ було перенесено.   В рамках заходу Президент  Конфедерації України Лев Парцхаладзе подякував керівникам будівельних організацій та підприємств за активну участь у захисті держави та підтримку військових під час повномасштабної війни. Орденом «Будуємо Україну» очільник КБУ Парцхаледзе нагородив Голову Ради Директорів компанії «Креатор-Буд» Ігоря Гуду.

гуда ігор, орден, нагорода, креатор буд, фото, тернопільський тиждень  Керівник ПП «Креатор-Буд» є засновником Благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро», який з перших днів  війни в Україні активно працює, надаючи військовим ЗСУ допомогу у вигляді  автомобілів, тепловізорів, бронежилетів, ліків, одягу, продуктів харчування та інших необхідних речей, яких гостро потребують на фронті. Безперервно  допомагають волонтери фонду лікарням та військовим госпіталям, громадам та цивільним людям, які найбільше постраждали від російської окупації.

  Ігор Гуда, Голова Ради Директорів ПП «Креатор-Буд»:

  • Україна уже не буде такою, якою була до війни.  І зараз саме зараз час усім нам допомагати  державі. Ми маємо щоденною працею, кожен на своєму фронті, робити свій внесок і свій вклад у відбудову нашої Країни. Україна демонструє, що її дух сильний, і навіть під час війни український бізнес продовжує працювати та допомагати своїм співвітчизникам, які цього потребують.

Команда ПП «КРЕАТОР-БУД» продовжує будувати об’єкти у Тернополі, Києві, Львові і підтримувати економіку держави, приймаючи виклики сьогодення.

 гуда ігор, орден, нагорода, креатор буд, фото, тернопільський тиждень 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.