Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради затверджено Положення про фінансову підтримку малого та середнього підприємництва, яким передбачено часткове відшкодування вартості придбання генераторів суб’єктам малого та середнього підприємництва.

Хто має право на компенсацію

Компенсацію зможуть отримати суб’єкти господарської діяльності, які фактично здійснюють діяльність на території Тернополя та населених пунктів, що приєдналися до Тернопільської громади.

Як вираховується сума компенсації

Часткове відшкодування вартості придбання генераторів буде надаватися суб’єктам господарювання окремо на кожен об’єкт здійснення діяльності у розмірі, що не перевищує 50% вартості генератора, але не більше 30 тис. грн. Обладнання має бути закуплене після 24 лютого 2022 року та номінальною потужністю від 3 кВт включно.

Хто має право на отримання компенсації

- Юридичні особи та фізичні особи – підприємці, які зареєстровані, здійснюють діяльність на території Тернопільської міської територіальної громади та сплачують податки до бюджету громади.

- Представниками малого та середнього підприємництва, згідно з положеннями Господарського кодексу України, окрім тих, діяльність яких пов’язана із виробництвом та реалізацією підакцизних товарів та грального бізнесу.

- Підприємці забезпечують робочими місцями не менше 3 осіб.

- Не перебувають у стані ліквідації, реорганізації, банкрутства.

- Підприємці, у яких відсутня заборгованість щодо сплати податків і зборів перед бюджетами всіх рівнів, а також відсутня заборгованість із сплати єдиного внеску та/або страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування.

Які документи треба подати

  • Заяву на отримання часткового відшкодування вартості придбаного генератора;
  • Копії платіжних документів (первинні документи, які підтверджують факт отримання обладнання та здійснення оплати за наданий товар);
  • Копії документів із зазначенням технічних характеристик та серійного номера (або інше заводське маркування);
  • Копія витягу/виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;
  • Фотофіксація обладнання. 

Нагадаємо

Ще у листопаді 2022 року міська рада Тернополя прийняла рішення компенсувати половину вартості генераторів для потреб енергозабезпечення багатоповерхових житлових будинків. Відшкодування надається ОСББ або управителям будинків, які висловили відповідне бажання і подали необхідні документи.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.