Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Главі найбільшого в Криму байкарського клубу "Остров'яни" відсікли голову. Тіло знайшли в колекторі у Євпаторії.

В Євпаторії знайшли тіло президента найбільшого в Криму мотоклубу "Остров'яни" Олександра П'ятничка на прізвисько Лобо, який зник ще 18 жовтня. 40-річному байкеру відрізали голову.

"Знайшли тіло без голови в Євпаторії, в якомусь колекторі. Впізнали за наколкою "Остров'ян", - розповіло джерело в правоохоронних органах виданню "Новий регіон".

За словами джерела, у правоохоронців є версія, що голову вбивці чи вбивця відсікли, щоб пред'явити її замовнику.

"Зараз можна в фотошопі які завгодно фотографії трупа наштампувати, а потім при передачі грошей "свинтить" замовника. Тому замовники стали обережними. Мабуть, зажадали від виконавців пред'явити голову", - припустив співрозмовник агентства.

Він додав, що у правоохоронців є підозрювані, "але докладно про це поки говорити не можна".

Нагадаємо, Олександр П'ятничко зник 18 жовтня. Він виїхав із Сімферополя до Євпаторії у справах і не повернувся. Наступного дня після зникнення його автомобіль знайшли у Євпаторії, але з самим чоловіком жодного зв'язку не було.

"Я впевнений, що просто зникнути він не міг, тому що зараз зв'язаний дуже багатьма справами: постійні дзвінки, зустрічі. Та й раніше він ніколи не зникав. Брат не п'є і не курить. Якщо навіть і пропустить чарочку, то рідко-рідко - на зльоті байкерів. Займається спортом, за фігурою завжди стежив. В інтимних зв'язках теж ніде помічений не був. Він одружений і дуже любить п'ятирічну дочку", - розповідав газеті "Сегодня" його брат Дмитро.

Тоді ж він висунув припущення, що , зникнення Олександра може бути пов'язано з будівельним бізнесом, яким він займався. "Нещодавно прийшла до брата один чоловік. До того його ніхто не бачив, і після того - теж. І з ним же він планував дивитися ділянку в Євпаторії в той день. За описами тих, хто його бачив, вже складено фоторобот. Він є в розпорядженні міліції", - повідомив Дмитро.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.