Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Попри обурення в соцмережах, причому - масове, справедливе, обгрунтоване, що будемо увіковічнювати видатних українців у мирний час, попри критику стосовно фінансової спроможності бюджету, попри інші  зауваження, попри звинувачення Головка у вже остогидлому з його сторони невчасного піару, але голова обласної ради Михайло Головко продовжує проштовхувати ідею встановлення в Тернополі памятника Роману Шухевичу.

В час війни, коли усю країну, в тому числі і Тернопіль, знищують російські ракети, коли щодня гинуть сотні українців, коли щодня в соцмережах просять і закликають донатити на ЗСУ, допомагати фінансово пораненим, скаліченим воїнам, родинам вбитих, свободівець Головко вперто хоче встановити черговий памятник.

Місцеві журналісти, історики, громадські діячі, пересічні громадяни  в категоричній більшості своїй не проти памятнику Шухевичу. Звичайно, ж ні. Але резонно зауважують, чи не можна це було зробити за всі ті роки, що місцева "Свобода" при владі в Тернополі і області, а не тепер. Тепер, коли вкрай зубожілий народ віддає останнє на ЗСУ, країна гудить через постійні корупційні скандали, шпальти ЗМІ рясніють чи не щодня проблемними статтями і розкриттями дрібних і не дуже махінацій місцевої влади - Головку до цього діла нема. Він затявся памятником...

І от вже у Тернопільській обласній раді все таки оголошено про проведення конкурсу на кращий ескізний проект пам’ятника генерал-хорунжому Української повстанської армії Роману Шухевичу.

15 травня затверджено умови конкурсу на кращий ескізний проект пам’ятника генерал-хорунжому Української повстанської армії Роману Шухевичу.

Також утворено склад організаційного комітету з проведення конкурсу та складу журі конкурсу» організаційний комітет з проведення конкурсу на кращий ескізний проект пам’ятника генерал-хорунжому Української повстанської армії Роману Шухевичу оголошує про проведення конкурсу.

"Реєстрація учасників конкурсу, видача конкурсної документації та прийом матеріалів на конкурс проводяться організаційним комітетом з проведення конкурсу на кращий ескізний проект пам’ятника генерал-хорунжому Української повстанської армії Роману Шухевичу за адресою: 46021, місто Тернопіль, вулиця М. Грушевського, 8, адмінбудинок Тернопільської обласної ради, праве крило, шостий поверх (каб. 649, канцелярія Тернопільської обласної ради, тел.: 0352 52-34-23) або на офіційну електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  (тема: конкурс на кращий ескізний проект пам’ятника Роману Шухевичу) з 18 травня по 6 червня 2023 року  включно у робочі дні з 08:00 год. до 17:15 год. (п’ятниця – до 16:00 год.)", - йдеться у повідомленні Тернопільської обласної ради, яке наводять Тернополяни.

З умовами конкурсу на кращий ескізний проект пам’ятника генерал-хорунжому Української повстанської армії Роману Шухевичу можна ознайомитися в додатку 1 до відповідного розпорядження голови Тернопільської обласної ради від 15 травня 2023 року № 103 або за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1AK9MM7rjGIBsSbsmiG_tjZThNBpakVVS.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.