Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У відомої журналістки, волонтерки, активістки Зоряни Биндас, без перебільшення,  багато талантів. Один з них – це письменництво. І от вже скоро світ побачить її нову книгу «Котики-патріотики». Ось що сама Зоряна розповідає з цього приводу;

   зоряна биндас, тернопіль, журналістка, спортсменка, блогерка, фото, книги, тернопільський тиждень -  Рік тому я сиділа і думала: що ще я вмію, що ще можу зробити для перемоги в інформаційній війні? На той час я працювала продюсеркою філії, по кілька годин займалась інформаційним волонтерством, щодня дві години вчила англійську (щоб комунікувати про війну з іноземцями), дуже мало спала і майже не тренувалась. І постійно здавалось, що роблю недостатньо. Цей період був у всіх, ага. У декого він ще не минув).

   Якось згадались перші повітряні тривоги і переляк моїх котів. Тоді дуже хотілось пояснити їм, що відбувається. Вони розуміли все на своєму котячому рівні. А як пояснити дітям? Подумалось, що, можливо, котики й розкажуть дітям… А програма максимум — якщо вони розповідатимуть про війну росії проти України дітям за кордоном.

   Саму книгу я написала, мабуть, за тижнів три — вечорами та на вихідних. Як кажуть, була в потоці)). Проєкт практично відразу зацікавив Vivat, гарно склались всі зорі. Та я знала, що готові тексти — лише початок роботи. Так і сталось, тож книжка лише зараз виходить друком.

«Котики-патріотики» — це про внутрішні перетворення, складні, але креативні рішення, про вибір. Історії з елементами гумору. Вони про ресурс, силу, самоорганізацію, дружбу.

Дякую усім рідерам — діткам з батьками, військовим, письменникам, психологам, ветеринарам, лікарям… Цих людей загалом було понад чотири десятки, нікого не тегаю, може, хтось і не хоче бути згаданий, але знайте: я всім вам дуже вдячна, ви всі причетні.

Можете написати, що вам би було цікаво прочитати про процес, постараюсь розповісти".

Передзамовити книгу можна і потрібно ТУТ

   зоряна биндас, тернопіль, журналістка, спортсменка, блогерка, фото, книги, тернопільський тиждень   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.