Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На початку квітня відбувся аукціон, на якому було реалізовано майно Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіаавтотранс»».

Йдеться про шість металевих резервуарів для зберігання нафтопродуктів об’ємом 75 м. куб., діаметром 3,2 м – 8,80 м.

 

 

 

 

 

 

 

Арешт рухомого майна боржника №30375038, серія та номер: 60879837 здійснено 07.03.2023 р. відділом примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень в Івано-Франківській та Тернопільській областях Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Попередній арешт рухомого майна № 29510731 датований 23.11.2021, видавником виступав Тернопільський відділ державної виконавчої служби у Тернопільському районі Тернопільської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Отже, на аукціоні ПП «Дружба – нафтопродукт», засновником якої є керівник Тернопільського обласного комунального підприємства «ФІРМА «ТЕРНОПІЛЬАВІА­АВТОТРАНС»» Артем Пуківський, придбало п’ять резервуарів по ціні 153 900.00 грн за штуку.

Один резервуар за 115 000.00 грн придбало ФГ «Золотий жайвір», яке за всіма ознаками участь в аукціоні приймала як «спойлер» ПП «Дружба – нафтопродукт», адже його керівник і учасники аукціону Дацків Марія Михайлівна та Дацків Оксана Василівна – родичі.

У даному ауціоні простежується змова в інтересах ПП «Дружба – нафтопродукт», переконані журналісти Politerno

За даними колишніх працівників аеропорту «Тернопіль», вигляд резервуарів не повинен ввести в оману читачів – це якісні резервуари із нержавіючої сталі, які лише зовні покрилися брудом. За даними Politerno, ціна лотів занижена у півтора раза.

Слід зазначити, що саму процедуру аукціону теж повинні дослідити правоохоронці, так як, за даними джерел у керівництві аеропорту, арешт майна аеропорту є незаконним.

Довідково:

Як зазначалося у розслідування Politerno ““Відновлення аеропорту” часів Головка. Два незаконних призначення Пуківського. Ч.3. Заява про злочин“, 1-го вересня 2021 року за усним розпорядженням голови обласної ради Михайла Головка керівник аеропорту Тернопіль прийняв на посаду заступника директора з авіаційної безпеки Пуківського А.І. за суміщенням, оскільки на той час його основним місцем його роботи була посада  директора ПП «Дружба – нафтопродукт».

27-го вересня 2021 року Пуківський А.І. стає виконувачем обов’язків директора аеропорту «Тернопіль».

Дане призначення викликає багато запитань, адже відбулося без погодження кандидатури уповноваженим органом з питань цивільної авіації.

Погодження кандидатури на посаду заступника керівника аеропорту, експлуатанта аеродрому, експлуатанта аеропорту з авіаційної безпеки Державіаслужбою здійснюється за стандартною процедурою, а саме – шляхом направлення листа з відповідними матеріалами кандидата на посаду заступника керівника аеропорту, експлуатанта аеродрому, експлуатанта аеропорту з авіаційної безпеки на ім’я голови Державіаслужби.

Призначати на посаду заступника керівника аеропорту, експлуатанта аеродрому, експлуатанта аеропорту з авіаційної безпеки за суміщенням – забороняється.

На адресу Державної авіаційної служби України від керівництва аеропорту Тернопіль в продовж серпня 2021 року не надходили жодні документи щодо розгляду кандидатури Пуківського Артема Ігоровича на посаду Заступника директора з авіаційної безпеки.

Отже, призначення Артема Пуківського на посаду Заступника директора з авіаційної діяльності аеропорту «Тернопіль» було незаконним.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.