Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільські поліцейські заблокували канал виїзду ухилянтів за кордон

Учасники угруповання виготовляли «липові» довідки, які давали підстави безперешкодно перетнути кордон. Організатору та двом учасникам угруповання повідомлено про підозру, одного вже відправлено до СІЗО, стосовно організатора та спільника – триває розгляд про обрання їм запобіжних заходів.

Організував злочинну схему виїзду чоловіків призовного віку 27-річний приватний підприємець та залучив кількох місцевих мешканців. Ділки за 3000 доларів США виготовляли необхідні довідки – ВЛК, МСЕК тощо, які надалі давали можливість безперешкодно перетинати державний кордон. Замовлення надходили від «клієнтів» на електронну адресу ділків, на яку вони і надсилали свої дані та копії документів. Через тиждень отримували повідомлення із зазначенням дати та місця видачі пакета документів.

«Липові» документи ухилянти отримували у так званому «бекофісі», що знаходився в одному зі спортивних клубів Тернополя. У клубі проводилися і всі розрахунки, повідомляє портал МВС 

9 червня оперативники управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області, слідчі слідчого управління обласної поліції за силової підтримки спецпризначенців роти поліції особливого призначення спільно з департаментом контррозвідки СБУ знешкодили діяльність угруповання. Одного з його учасників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця затримання правоохоронці вилучили 6000 доларів США та виготовлені документи для двох осіб.

За результатами проведення ряду досліджень та процесуальних заходів дії підозрюваних можуть бути додатково кваліфіковані за статтями 190 (шахрайство) та 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

За повідомленнями ЗМІ, 27-річному підприємцю та двом його помічникам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Одному з підозрюваних суд обрав запобіжних захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення 100 тисяч гривень застави. Іншим чоловікам також найближчим часом оберуть запобіжний захід.

Тобто, оскільки ділки брали з одного клієнта 3000 у.о., то саме цієї суми й вистачить одному з затриманих на заставу, після чого його, що сам сприяв виїзду за кордон, випустять з під варти. А  далі й так все зрозуміло.  Тобто одних судді запроторюють за грати за небажання чи неможливість служити, а спритним ділкам створюють сприятливі умови для уникнення покарання...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.