Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ми вже повідомляли, Михайла Головка затримали за вимагання хабаря прямо під час ранкових занять спортом (фотофакт)

Разом з ним, як повідомляє Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура, затримали також двох заступників керівника Тернопільської обласної військової адміністрації. Джерела «Слово і діло» називають  Ігоря Дем'янчука (перший заступник) і Ігоря Гайдука. Затримали їх за підозрою в одержанні неправомірної вигоди. Попередня кваліфікація - частина 4 статті 368 Кримінального кодексу України.

труш, демянчук ігор, гайдук ігор, хаюар, затримання, фото, набу, корупція, тернопільщина, тернопільський тиждень  "НАБУ і САП затримали голову Тернопільської облради та двох заступників голови Тернопільської військово-цивільної адміністрації на одержанні неправомірної вигоди. За даними слідства, затримані вимагали майже 1,8 млн грн у власника підприємства за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської облради. Після передачі третього траншу у розмірі понад 600 тис. грн голову Тернопільської обласної ради та двох заступників голови Тернопільської військово-цивільної адміністрації затримали "на гарячому"

Як повідомляють Тернополяни, мова йде  про фірму "Авакс Проф". Власник підприємства у якого вимагали хабар - Олександр Ярмоленко.  Колишня дружина Олександра Ярмоленка - Ольга Ярмоленко працює сьогодні начальником Департаменту охорони здоров'я ТОВА. 

Що цікаво, Володимир Труш, керівник Тернопільської ВЦА ще 29 березня, на нараді з головами ОТГ, заявляв, що саме Гайдук і Демянчук «взяли до рук зброю. І іншим також доведеться скоро йти воювати». 

Правда, як повідомляли тоді Тернополяни, фото обох заступників з цього сайту, Ігор Дем'янчук потрапив на фронт, як "штрафник" за маніпуляції з гуманітаркою і виїздами без повернення військовозобов’язаних через програму "Шлях". 

Дуже дивно – як НАБУ могли затримати Демянчука і Гайдука у Тернополі, якщо Володимир Труш розказував, що вони ледь не на передовій. Приїхали у відпустку "порішати" питання і попалися на хабарі? Бо на фото видно, що затриманий ну дуже схожий на одного з заступникиів. І також в домашній обстановці, в спортивних штанях, футболочці. А Труш же запевняв, що вони воюють...

  труш, демянчук ігор, гайдук ігор, хаюар, затримання, фото, набу, корупція, тернопільщина, тернопільський тиждень

До речі, що затримано саме цих двох "воїнів"-заступників Труша підтверджує і народний депутат з Тернополя від "Слуги народу" Андрій Богданець

   труш, демянчук ігор, гайдук ігор, хаюар, затримання, фото, набу, корупція, тернопільщина, това   

 

  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.