Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Так, на тижні з 17 по 23 червня з України виїхало на 36 тис. осіб більше, ніж повернулося, тижнем раніше чистий відтік населення склав 64 тисячі осіб, повідомляється із посиланням на дані Держприкордонслужби.

Відповідно до них, потік на виїзд з України минулого тижня трохи знизився – з 332 тис. За тиждень 9-16 червня до 326 тис. осіб 17-23 червня. Водночас потік на в'їзд зріс із 268 тис. до 290 тис. осіб.

Кількість транспортних засобів, що перетнули західний кордон України, минулого тижня збільшилася до 136 тис. із 133 тис. тижнем раніше.

Прикордонна служба Польщі за останні сім днів також зафіксувала зниження чистого відтоку з України до 15,2 тис. осіб із 44,2 тис. тижнем раніше.

За даними польського відомства, кількість тих, хто в'їхав за тиждень з України до Польщі, зменшилася з 213,3 тис. осіб. до 206,2 тис. осіб, тоді як зворотній потік із Польщі в Україну зріс із 169,1 тис. до 191 тис. осіб.

Як повідомлялося, потік тих, хто виїжджає з України на тижні з 3 по 9 червня, перевищив потік людей, які в’їжджають, на 25 тисяч осіб, тоді як у попередні три тижні ці потоки були приблизно рівні.

Нагадаємо, з 10 травня 2022 року відтік біженців з України змінився припливом, який тривав до 23 вересня і склав 409 тис. осіб.

Проте з кінця вересня, можливо, під впливом новин про мобілізацію в Росії та "псевдореферендуми" на окупованих територіях, а потім масованих обстрілів енергетичної інфраструктури, фіксувався чистий відтік. Він тимчасово припинився у другій половині грудня – на початку січня на період свят, проте з другого тижня січня знову відновився і сумарно з кінця вересня до річниці початку повномасштабної війни досяг 223 тис. осіб.

З того часу і до сьогодні з України виїхало ще на 20 тис. людей більше, ніж в'їхало.

Водночас чистий відтік у 125 тис. за останні три тижні може бути пов'язаний із завершенням навчального року та початком сезону відпусток, який низка громадян України вирішили провести за кордоном. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.