Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще два тижні тому "Тернопільський тиждень" писав, що "Креатор-Буд" Ігоря Гуди "добрався" і до візитівки Тернополя. Далі й дійсно забудують озеро? (фото)

Буквально декілька Інтернет-сайтів також піднімають цю тему. Традиційні ЗМІ, радіо, телебачення, газети місцеві мовчать з цього приводу. Наче прроблеми немає. Багато тернополян, свідомих, також висловлють своє бачення до цього свавілля.

Фахово пишуть і застерігають до чого призведе такий прецендент.

Зокрема, і відомий історик , викладач, публіцист, відомий жалеко за межами нашої країни, Володимир Окаринський, вкотре пише про це в соцмережах:

"Це просто ганьба

В Тернополі забудовники втягнули в свою мафію вже й церкву (або ще гірше - вони в змові). Жертва: пам'ятка історії та культури національного значення, а саме будівля монастиря домініканців, споруджена в 1770-х роках.

Тернополяни, яким пофіг, Ви не заслуговуєте жити не тільки в "файному", а взагалі в місті.

Рагулізація і бидлоокупація, на жаль, триває" - констатує історик в своєму дописі. І додає, звертаючись через соцмережу до керівника "Креатор-Буду", який, власне, і проводитиме надбудову-реставрацію, Ігоря Гуди:

- Хто нищить пам'ятку національного значення, ще й прикриваючись "реставрацією", та ще й в своєму місті - злочинець і окупант.

 

   окаринський володимир, фото, домініканський монастир, тернопіль, статті, тернопільський тиждень

окаринський володимир, фото, домініканський монастир, тернопіль, статті, тернопільський тиждень

   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.