Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми вже писали, що Тернопільський журналіст: "Лисий продовжує борзіти..."

І от і він почав скаржитися на тиск і свавілля правоохоронців та медіа. При цьому робить він це публічно, перед декількома представниками місцевих ЗМІ, які прийщли до нього на так званий "брифінг.

Що цікаво, всі  місцеві ресторати, заклади або родичі яких потрапляють в скандали, одразу ж починають скаржитися на владу і ситему і "продажних" журналістів.

Згадайте хоча б тих же Гросуляків, Заставних тощо.

"19 липня власник закладу “Лисий” Тарас Ковальчук зібрав журналістів на пресконференцію, на якій розповів власне бачення того, що відбувалося під час обшуків у ніч з 15 на 16 липня.

 

Терміново пище, що за словами Ковальчука, на заклад здійснювався тиск ще з “ковідних” часів, було складено близько 70 протоколів за незаконну господарську діяльність, які зрештою скасував суд. З початку війни на клуб “Лисий” теж склали декілька протоколів за роботу вночі, під час комендантської години. Усі вони також скасовані судом.

Тарас Ковальчук каже, що на нього та його рідню систематично здійснювався тиск, проводили обшуки у нього вдома. А минулих вихідних обшукували заклад, маючи ордер. Близько 23:00, за його словами, заклад був закритий, а працівники поліції вибили двері, перевищивши свої повноваження.

Позиція Ковальчука така: клуб “Лисий” працює до комендантської години, а о 22:00 зачиняється. У закладі дійсно перебували люди, але це приватна територія, і це не порушує законодавство. “Те що відбувається на приватній території, і якщо в когось до цього є якісь претензії (у правоохоронних органів), нехай виставлять чисто юридичний фактаж… Це не заборонено законодавством України”.

     тернопіль, скандали, лисий, тернопіль, наркотики, фото, тарас ковальчук, леліва,тернопільський тиждень     

За його словами, під час обшуків у протокол працівники поліції не внесли близько 10 іноземців, які перебували на той час, і своїх друзів, які вони там побачили.

Ковальчук стверджує, що у “Лисому” не продають наркотичні речовини. “Єдине, що у нас вилучили, це була таблетка синього кольору, на якій було написано “Ібупрофен”. Щодо інших заборонених речовин, то пан Тарас заявляє, що ампули і пакетики знаходили лише в тих місцях, де безпосередньо працювали працівники поліції, і що оперативники проводили обшук не в усьому закладі, а лише в деяких локаціях. “Чому саме в цих місцях, де вони стояли, це знаходили? Чому ніде в нашому закладі нічого іншого не знайшли?” Персонал не обшукували.

Власник приватного клубу “Лисий” вважає, що на заклад здійснювався “фізичний і моральний тиск з боку працівників поліції”, про медійну атаку. “Я маю всі докази і підстави вважати це системним”, – каже Тарас Ковальчук. Він буде захищатися і відстоювати свої права у суді.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.