Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вперше за 30 років стартував ремонт аварійного шляхопроводу на дорозі Р-41 біля Тернополя

Дорожники розповіли, що можливі ускладнення руху через ремонт мосту в обхід Тернополя. 

"Розпочато підготовчі роботи до ремонту штучної споруди в складі Обходу Тернополя - єдиної державної дороги для об’їзду обласного центру. Автошлях Р-41, нагадуємо, входить до стратегічних логістичних маршрутів до кордону України з союзними державами", - йдеться у дописі комунальників. 

Довжина споруди становить 42 метри. Габарит по ширині 11,2 метра. Збудований із залізобетону.

"Шляхопровід потрібно невідкладно полагодити, щоб зберегти безперебійний проїзд дорогою Р-41. Низка елементів споруди зазнала руйнувань, які загрожують цілісності споруди: балки прогонової будови трісли у декількох місцях, робоча арматура вражена корозією, сталося вилуговування бетону, зруйновані в’язі, які з'єднують балки прогонової будови, тротуарні блоки частково зруйновані, зруйнована гідроізоляція, заломлені перехідні плити, на підходах до шляхопроводувідсутнє водовідведення", - пишуть Тернополяни

На ремонт шляхопроводу у 2023 році Уряд спрямував кошти Європейського інвестиційного банку. Це другий шляхопровід, який у цьому році лагодить Служба відновлення, щоб зберегти повноцінний рух трасою Р-41.

Шляхопровід був збудований у 1970 році, згодом реконструйований. Це перший ремонт за понад 30 років. Важливо зазначити, що у 2018 році під час поточного середнього ремонту дороги Р-41він не був ремонтований через відсутність фінансування.

Ремонтні роботи заплановано завершити до кінця року. Також Служба відновлення на численні звернення жителів села Гаї-Шевченківські в межах ремонту шляхопроводу влаштує пішохідну доріжку, відгороджену від проїзної частини турнікетом. Вона забезпечить безпечне пішохідне сполучення села з містом Тернопіль.

"Звертаємо увагу водіїв, що на час ремонту рух транспорту через шляхопровід здійснюватиметься у реверсному режимі. Просимо дотримуватися вимог нових дорожніх значків на ділянці", - наголошують у Службі відновлення.   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.