Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Екс-чиновниця змушує Тернопільську міськраду "попотіти" .

Створити в міській раді управління квартирного обліку та нерухомого майна, а також поновити на посаді Марію Турчин, яка до реструктуризації мерії його очолювала, - вимога суду. Саме у суді жінка відстояла свої права. Тож на останній міській сесії депутати мали проголосувати за формування управління, аби рішення Феміди виконати.

- Є судове рішення, яке зобов'язує міську раду поновити на посаді начальника управління квартирного обліку і нерухомого майна МаріюТурчин, - сказав на сесії заступник міського голови Олександр Степанюк(як ми зрозуміли – на останній сесії Тернопільської міськради-прим.ТТ). - Ви знаєте, що раніше рада прийняла рішення про створення відділу квартирного майна і нерухомості. Але суд зобов'язує поновити людину саме на посаді керівника управління. Тому таке управління потрібно створити, аби виконати судове рішення.

Депутати цю інформацію "пережовували" довго. Говорили про те, що виникне курйоз - два підрозділи, які дублюють одне одного і навіть назви яких майже ідентичні. Разом з тим звучали застереження, що рішення суду потрібно виконувати, а тому для початку варто утворити управління, поновити людину, а вже потім думати, як бути зі структурою. Проте балачки балачками, а голосування депутатів показало ставлення до рішення суду - більшість була проти створення управління, а отже на посаді жінку поновити неможливо. Щоправда, щось міській владі придумати та й доведеться, адже рішення суду - обов'язкове до виконання, нагадує «20 хвилин»

Довідка «T-N»: Марія Дмитрівна Турчин була багаторічним керівником управління квартирного обліку та нерухомого майна в Тернопільській міській раді. Зрозуміло, що ця посада була однією з «найхлібніших» в структурі органу місцевого самоврядування. Навколо прізвища цієї поважної пані чи не постійно точилися пересуди про те, що вона була замішана в багатьох корупційних скандалах. Хоча, наскільки нам відомо, до відповідальності не притягувалася. Прийшовши до влади, мер Тернополя Сергій Надал взявся завзято звільняти майже всіх, хто працював під керівництвом свого попередника Романа Заставного. І однією з перших "під роздачу" потрапила саме Марія Турчин. До того ж на її місце прийшов колега і товариш Надала з податкової (звісно, що таку ласу посаду віддають тільки особливо наближеним до міського голови). Але пані Турчин здаватися й не збиралася.

Зрозуміло, що потрібні зв'язки у неї є повсюди. То ж виграти суд їй, очевидно, не було складно (за деякою інформацією один з її синів працює у сфері судочинства).

До того ж родина пані Марії доволі заможна, оскільки її чоловік є власником однієї з тернопільських медичних клінік, їздить на «Ренджровері» і керує Тернопільською регіональною партійною організацією політичної партії «Козацька Українська Партія».

Ось така «непроста» героїня цього матеріалу, яка примусила «попотіти» Тернопільську міську раду...

«Тернопільський новинар»

Коментарі  

 
+7 #12 Володимир 06.12.2011 00:22
Підтримую Віталія напишіть про Рендж зам.мера!?)
Цитувати
 
 
+11 #11 юра 03.12.2011 10:31
Я працаюю зара в міській раді і працював за попередньої влади. то на рахунок нового начальника відділу квартирного обліку і нерухомості можу сказати таке :
-по людині видно шо був алкоголіком вже потім, я дізнався що його дружина його вибачте на слові, але зашила.
-бачив його трудову книжку!!!!!!чес но, я ще в такому шоці не був людина працювала чутлі не слюсаром, сантехніком, з податкової вигнали.
-судячи з теперішньої його посади людина взагалі не орієнтується в роботі, звернення розглядають по пів року і неможуть дати зрозумілої відповіді ! юридичному управлінні проводить більше часу ніж в себе в кабінеті.
Цитувати
 
 
+9 #10 Віталій 03.12.2011 10:20
людині вже не 20 років і цепочку може вже мати. нічого особливого проста цепочка!!!! а в кого з вас немає цепочки. які ви дивні і завідні це просто жах. ви подивіться що зара робиться зам мера прийшов рік тому в подраних штанах, як і вся свубуда, а зара вже самі їздять на ренжроверах і будують вілли. взяли зама мера на хабарі то порішали всьо тихенько питань нема, зато М/Р віддала ціле приміщення навпроти М.Р., я нічо немаю проти, але так для роздумів
Цитувати
 
 
+7 #9 михайло 02.12.2011 19:49
Чому наші чиновки мають такі тупуваті писки?
Цитувати
 
 
+7 #8 Умка 02.12.2011 16:04
ага, а на шиї в неї шнурочок з коноплі жовтий, а на пальцях коьцо з зеленим пластеліном
Цитувати
 
 
+5 #7 Іван 02.12.2011 10:23
жах які в нас люди неосвідчені(я про тих шо пишуть коментарі і статті). по перше придивіться до браслету це не золотий браслет, а простий браслет від тиску!!!(віртіс ь якого 300-400грн.) і хочу замітити авторам статті в Марії Дмитрівни тільки один син!!!
Цитувати
 
 
+10 #6 зігмунд 01.12.2011 14:39
Людина зараз стала зовсім незахищена від знахабнілих, новоспечених керівників, які вирішити що їм все дозволено і закон не писаний. Жінка, справедливо повстала і кожному так треба робити, а то перетворились у слухне перелякане, покірне бидло. Ця жінка на відміну від багатьох хлопів виглядає дуже гідно!
Цитувати
 
 
+16 #5 СЕВЕРИН 30.11.2011 21:46
ВСЕ ПІЗНАЄТЬСЯ В ПОРІВНЯННІ!!!!Е КС ЧИНОВНИЦЯ-ПРАЦЮВАЛА значно краще та ефективніше чим нинішні "побратими" сьогодні будь яке питання розглядають "Дебелоїди"по півроку....
Цитувати
 
 
+8 #4 Ася 30.11.2011 14:58
я знаю цю суперпані, колись була в неї на прийомі, бо якраз приватизовувала кімнату в гуртожитку, то що можу сказати - слава богу що її немає вже в управлінні, і хай нинішня влада робить все, щоб її і небуло в міськраді
Цитувати
 
 
+7 #3 Антон 30.11.2011 09:37
читай уважно коментар, хто працював, а хто працювала, і вякай тут про те що всі навколо брешуть
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.