Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями не відбулася чергова акція «ЗСУ в першу чергу» у Тернополі. Причини – начебто масові зібрання заборонила військова адміністрація.

Ось що з цього приводу розповіла одна з ініціаторок акції Ольга Тимошенко:

«Як я неодноразово заявляла - ми проводимо мітинги не заради мітингів, а намагаємось працювати конструктивно. Всі дії ініціативної групи спрямовані на збільшення допомоги силам оборони та наближенні Перемоги.

Саме тому 11 жовтня відбулась зустріч в ТМР з мером Сергієм Віталійовичем Надалом. Можливо зі сторони і здається, що учасники ініціативної групи дуже наївні та кожен в праві думати те, що вважає за потрібне. Ми поставили собі за ціль прикласти максимум зусиль, щоб збільшити фінансування сил оборони з бюджету Тернополя. Тому вирішили спробувати домовитись з Сергієм Віталійовичем. Інтригу тримати не буду - нічого в нас не вийшло.

А тепер трошки детальніше:

- умови зустрічі від мера - з нашої сторони не більше трьох людей і скасування акції (зі сторони влади було 8 людей + 2 поліцейських).

- на зустріч ми йшли з конкретними питаннями та пропозиціями, але мер обрав позицію: "я знаю краще; ми все робимо як треба; ви все брешете; не розумію хто ви взагалі і для чого".

- єдиним позитивним (на наш погляд) було те, що нам пообіцяли додаткову зустріч з можливістю обговорити способи задоволення листів-прохань від військових частин. Була хоч маленька, але надія.

- та після зустрічі всі сподівання були зруйновані - з'являється відео з наклепом (несу заяву в поліцію за наклеп); блокування моєї сторінки в фейсбук; інтерв'ю одному "медіа", яке знову не було опубліковано;

- нас запевняли на мітингах, що всі запити військових завжди! задовільняються. І що всі котрі надходять, будуть задоволені, але..

- зустріч з людиною мера, який відповідає за запити відбулася без ніякого конструктиву.

На мою особисту думку, боротьба в Тернополі однозначно повинна продовжуватись. Міська рада активно наближати Перемогу просто не має бажання…

На дронах, радіостанціях, прицілах просто неможливо побудувати такі схеми, як на ремонтах міста.

Детальніше і відео на сторінці волонтерки ТУТ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.