Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цікаву гіпотезу, назвемо її так, опублікували в телеграм-каналі «Тернопільські гниди». Вона варта уваги, тож подамо в скороченому вигляді.

При одній дискусії один місцевий політтехнолог сказав: «Перефразовуючи вислів «шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок», так от «шлях до електорату лежить через освітян». І днями стало зрозуміло, що Надала, який до сьогодні не мав реальних конкурентів протягом вже десятка років і в принципі влаштовував всі впливові бізнес-еліти Тернополя і з ним можна врешті домовлятися, все ж будуть міняти. 

Слідкуємо уважно за логікою - за законом, місцеві вибори аж в 2025 році. Але вже очевидно що вони відбудуться скоріше. Найвірогідніше – наступного року одразу після президентських. Які відбудуться в останню неділю березня. Хіба би наша країна пішла за «прогнозом Нечая». Що це – гугл в допомогу.

Але повернемося  до Тернополя. Так от, якщо Надала не відсторонять від посади внаслідок якихось кримінальних справ, правочинних чи інспірованих – питання не в цьому  (а до цього йде, і це вже зрозуміло всім на прикладі інших мерів міст) і він якимось дивом досидить в кріслі мера до наступних виборів і захоче вчетверте висунути себе на посаду – у нього вже буде гідний конкурент.

І наразі прощупують електоральний грунт … чинним нардепом від «Слуга народу» Андрієм Богданцем. До 2020 року його фактично ніхто в Тернополі не знав. Просунутий в «зелену партію»  у Тернополі тією ж тіньовою-бізнесовою групою, що і Заставного свого часу всадовила у мерське крісло в Тернополі.

На сьогодні Андрій Богданець – просто ідеальний кандидат – незаплямована біографія, взірцева сімя, фотогенічний (а повірте, це супер важливо), майже доступний у спілкуванні. Недоторканність у вигляді мандату нардепа в передвиборчій гонитві. Фінансовий і медійний ресурс все тієї ж "групи підтримки". Плюс підтримка «зелених», а вони збережуть ще певний рейтинг до наступних виборів у нашому суспільстві якби цього хто не хотів.

І що робить Богданець в останні місяці?

Проаналізуємо, а що ж зараз робить Богданець, якого всюди повно (на відміну від колег-депутатів від Тернопільщини Гевко, Василів, Чайківського тощо).

Правильно, народний депутат «вдарився» у благодійні справи, не забуваючи при цьому не паскудити собі імідж під час так би мовити основної роботи – при голосуванні у ВР.  І в Тернополі він то допомагає шкільні класи ремонтувати, бомбосховища відновлює ледь не за свій кошт, зустрічі з учнями проводить і тому подібне. Директори міських шкіл з педколективами, наприклад №6, 28 та інших  буквально осани співають Богданцю в соцмережах.

інтернет-ЗМІ регулярно публікують такі статті, де Богданець то в школах щось зробив, то водоканалу пальчиком пригрозив. Не вірите? Та просто подивіться, що публікує Андрій Богданець у себе на сторінці в соцмережі та що потім подають як власні новини на численних сайтах. Ну а висновки, чи правдою виявиться теза «шлях до серця електорату починається з освітян», робіть самі.

Примітка ТТ. Повторимося, це скорочена версія аналізу з телеграм-каналу «Тернопільські гниди». З чимось згідні, з чимось ні.

    богданець, андрій, корупія, фото, школи, сканадли, сімя, тернопільський тиждень    

богданець, андрій, корупія, фото, школи, сканадли, сімя, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.