Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Моя думка, щодо складання повноважень Голови Тернопільської обласної ради Головка Михайла Йосифовича.

Поважніше, мудріше, впевненіше та по-чоловічому було одразу, на час проведення розслідування, піти з посади. Відійти від справ політичних та публічних і зайнятись своєю справою.

Із аудіозаписів, що були оприлюднені в інтернеті, всім і так стало зрозуміло, що можливо він (Михайло) був у ділі не один і не вдвох і навіть не втрьох.

Мені неприємно за батька чотирьох синів, сина, брата, чоловіка… Судячи з його публічного життя, йому вдавалось бути хорошим сімʼянином.

У час повномасштабного вторгнення, цієї жахливої війни на території Україні, коли ти займаєш таку високу посаду, а ти патріот… Ти, як і військовий, маєш бути прикладом для інших. Ти маєш, ти зобовʼязаний показати характер, мужність, спроможність жертвувати своїми бажаннями, своїми особистими інтересами. Своєю поведінкою та вчинками ти зобовʼязаний перед громадою бути лідером, бути справжнім чоловіком, а особливо тоді, коли на тебе дивиться вся область, від малого до великого…

Нажаль цього не сталось. Михайло замість того, щоб публічно довести свою невинуватість та непричетність, витрачав час на політичну боротьбу, тільки в колі кого!?

Суд поставить крапку, я впевнений. І яким би не був вирок, осад залишиться надовго.

Щодо майбутнього, а воно у нас є.

Ми очистимо владу від мерзотників, я впевнений. Потрібна перемога. Я вірю в перемогу України. Я вірю в ЗСУ. Я вірю в побратимів. Я вірю в Господа Бога.

Слава Україні!"

Віталій Мариновський

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.