Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще один приклад як по різному можна подавати інформацію. "26 жовтня деякі «активісти» у соцмережах та деякі ЗМІ опублікували недостовірну інформацію про розміри премій у Тернопільській міській раді, - повідомляють в мерії.

Зазначаємо, що вказаний розмір премій за 9 місяців стосується усіх посадових осіб Тернопільської міської ради, яких у штаті є 201 особа. В розрахунку на одну особу у місяць без відрахувань сума становить 7633 грн.

У зв’язку з цим, звертаємося до «активістів» та деяких ЗМІ спростувати оприлюднену ними інформацію про розміри премій та вказати інформацію коректно, у розрахунку на кожну посадову особу та надалі не маніпулювати цифрами. 

Примітка ТТ. В принципі, судячи з документу, який оприлюднила пані Юлія Мамчак, притомним й так зрозуміло, що там чітко написано "посадовим особам ТМР". Наприклад ми це й так протрактували, прикинувши скільки на людину. Тому й не подавали цю інформацію. Хтось же подав по іншому. Зрозуміло, чому керівництво мерії так сполошилося. Бо якщо б це було дійсно тільки на Надала та заступників тих 17 мільйонів, як це подавали, то це було би забагато)))

 фото, мамчак, скандал, тернопільський тиждень 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.