Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На фронті без дронів не може ефективно воювати жоден підрозділ. Тому міська рада на сесії 20 листопада додатково виділили ще 22 млн грн. на військову техніку та обладнання для військових. Левова частка піде на закупівлю дронів. постійно виділяє кошти, закуповує через тендери та відправляє дрони на передову.

Офіційно

20 листопада на позачерговому засіданні сесії міської ради депутати внесли зміни до Програми забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік. Згідно з рішенням, на потреби військових формувань Тернопільської громади додатково виділили ще 22,2 млн грн.

Пряма мова мера

Міський голова Тернополя розповів, яке обладнання та техніку куплять за виділені кошти.

«+ 22 млн. грн. від Тернопільської міської ради для ЗСУ. Таке рішення було прийнято сьогодні, 20 листопада на позачерговій сесії міської ради. За ці кошти для наших хлопців на фронті придбаємо дрони, техніку, запчастини, пристрої автономного живлення, амуніцію та інші необхідні речі. Звіт про всю надану допомогу військовим та реалізацію програм підтримки родин захисників можна побачати в реальному часі на сайті Тернопільської міської ради у Реєстрі допомоги за цим посиланням https://bit.ly/40zzIZd», - зазначив Сергій Надал.

Загалом з початку року на Програму забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільської  громади виділили понад 150 млн грн.

Нагадаємо

Минулого тижня мерія передала для захисників ще 12 квадрокоптерів, генератор та автозапчастини на суму понад 3,4 млн грн.

Також міська рада оголосила в системі Прозоро тендер на закупку рекордної кількості 1500 ударних квадрокоптерів FPV типу на 24 млн грн. Українські квадрокоптери – це ефективний механізм знищення ворожої техніки та військових. Тернопільські ударні квадрокоптери допоможуть нашим воїнам-Героям успішно знищувати рашистів.

    надал, дрони, армія, військо, фото, тернопільський тиждень    

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.