Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Заради хайпу і переслідуючи власні цілі своїх власників, місцеві сайти поширюють недостовірну інформацію про те, що управління освіти і науки Тернопільської міської ради закупляє картоплю для харчування дітей в закладах дошкільної освіти за завищеною ціною.

Таке сьогодні опублікували певні "змі", посилаючись на анонімні сайти і телеграм-канали, і використавши при цьому топову тему «яєць в міноборони». В управлінні освіти одразу ж роз’яснили все, стосовно цієї абсолютної недостовірної іноформації та опублікували розяснення сайті міської ради. Наводио дослівно:

«Дана інформація є маніпуляцією, оскільки:

Закупівля оголошена в системі Prozorro у формі аукціону, а це означає, що переможцем стане той, хто дасть найнижчу ціну на вказані продукти.

Ціна за кг картоплі визначена на підставі офіційного листа Тернопільської торгово-промислової палати (див.фото). Відповідно до листа, за результатами моніторингу на внутрішньому ринку Тернопільської області з врахуванням доставки середня вартість картоплі становить 25,30 грн (на основі торгівельних мереж).

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 19 січня 2024 року.

Лише після проведення тендеру стане відомо, за якою  кінцевою ціною буде укладено договір на придбання картоплі для харчування дітей у закладах дошкільної освіти та початкових школах з дошкільним підрозділом.

У зв’язку з цим звертаємося до усіх медіа, які поширили маніпулятивну інформацію, спростувати її».

  похиляк,освіта, скандали, тернопіль, картопля, фото, тернопільський тиждень  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.