Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Місцевими ЗМІ шириться інформація, що поліція області за минулий рік витратила десятки мільйонів гривень на усілякі ремонти приміщень своїх адмінбудівель. Відомий громадський активіст Михайло Іваненко, який свого час мав не одну «точку зіткнення» ще з міліцією, а згодом з поліцією Тернопілля в рамках своєї колишньої громадської активності, висловив свою точку зору щодо цих трат загалом і стосовно очільника поліції області полковника Зюбаненко зокрема. Сам Михайло з перших днів повномасштабної війни  у лютому 2022 року добровольцем пішов в ЗСУ і служив не в штабі чи у тилових частинах, а на бойових напрямках. А тому знає про що говорить і має на це повне моральне право.

«Нещодавно переглянув інтерв’ю пана Сергія Зюбаненка, який виступає за зміни до закону про мобілізацію тощо. Пан Зюбаненко висловлюється , що його життя перетвориться на пекло. Я так зрозумів він мав на увазі, якщо не будуть силоміць відправляти простий люд на фронт, бо окрім них нікому буде боронити країнуЯ підтримую Сергія Зюбаненка особу яка у час війни витрачає десятки мільйонів коштів платників податків на облаштування кабінетів , заміни пластикових вікон на пластикові,тощо. Одним словом створює гідні умови своїх працівників.

От такі у нас негідники попередники як Олександр Богомол, який до війни утримував в нелюдських умовах своїх підлеглих та призвів до руйнації саму установу на руку ворогу….

Тепер пан Зюбаненко вкладає десятки мільйонів гривень в укріп райони, верефікаційні споруди та створює гідні умови для відбиття нападу ворога у глибокому тилу.

У цей час, коли пан Сергій укріплює свої власні тили хлопці своїми силами за свій кошт та кошт волонтерів облаштовують позиції на лініях розмежування із ворогом.

Дивно чому таких унікальних кадрів господарників не дають у бойові підрозділи, щоб там все облаштовували та робили все для комфортного та безпечного перебування хлопців на позиціях..?

Війна на виворіт. У кожного своя війна. Але одне зрозуміло, що браку грошей в Україні не має, якщо подивитися у масштабах країни куди та на які потреби у час війни шалені суми бюджетних коштів витрачають чиновники, посадові особи, політики тощо»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.