Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Таке враження, що вони її, землю, їсти в майбутньому збираються, іронізує ТГ-канал «Тернопільські гниди», аналізучи дані декларацій народного депутата України Івана Чайківського, головного від партії «За майбутнє» на Тернопільщині. І найбільш публічної її (партії «За майбутнє») представниці в обласній раді Алли Стечишин.

Відколи почали знову оприлюднювати декларації чиновників і політиків, стало зрозуміло, що земля – основний капітал, куди вкладаються ті, хто має можливість цю землю зараз тим чи іншим чином придбати. Яскравий приклад «замайбутнівець» Чайківський і його політичні посіпаки на Тернопільщині (сьогодні тільки про нього і його колегу по партії, про інших іншим разом - прим.ТТ)

Сам народний депутат від Тернопільщини Іван Чайківський подав декларації про свої доходи за 2021 та 2022 роки. В документах він вказав свою дружину Тетяну Чайківську, доньку Катерину та сина Павла (на фото діти ще малі, але вже з малечку їх привчали до вишиванок)...

чайківський іван, стечишин алла, корупція, скандали, фото, декларація, за майбутнє, тернопільські гниди, тг канал, тернопілський тиждень

Землі в Чайківських по всій області. А от сам нардеп-фермер має швейцарський годинник, російський «джип» і три торгових марки. Власницею 27 ділянок в різних містах та селах Тернопільщини стала у 2022 році Катерина Чайківська. Така інформація розміщена у декларації її батька, народного депутата Івана Чайківського.

Загалом у деклараціях за 2021 та 2022 роки Іван Чайківський вказав, окрім себе, дружину Тетяна Чайківську, доньку Катерину та сина Павла.

В декларації про доходи за 2022 рік Іван Чайківський вказав 46 об’єктів нерухомості. Переважно це землі сільськогосподарського призначення. Сім’я Чайківських проживає в будинку з спорудами загальною площею майже 560 м2 в селі Великий Ходачків. Задекларована вартість цього помешкання майже 2 млн гривень. Також в цьому селі Тетяна Чайківська володіє п’ятьма ділянкам.

У власності Івана Чайківського є земля площею 20 000 м2 в селі Настасів. Згідно з даними декларації Тетяна Чайківська також має ділянки різної площі в цьому селі, а також селі Ішків Тернопільської області та селі Гусятин та Боднарівка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. В останньому населеному пункті дружина нардепа також має невеликий житловий будинок площею 38,8 м2 та домоволодіння площею 142, 5 м2.

Тетяна Чайківська спільно з Любов Баран володіє готельно-ресторанним комплексом в Бережанах. Загальна площа споруд – 3530 м2 і вартість становить майже 3,2 млн грн. Також дві жінки володіють ділянкою під цим комплексом площею 13 145 м2 та вартістю понад 1 млн грн. Тетяні Чайківській та Любов Баран належить земля в селі Великі Гаї під Тернополем. Площа ділянки – понад 1500 м2, а вартість – 80 тис. грн.

Донька нардепа, Катерина Чайківська володіє 27 земельними ділянками загальною площею понад 43 гектари. Судячи із вартості, вказаної у декларації, вони вартували понад півтора мільйона гривень. Їй належать вісім ділянок у Ланівцях, чотири ділянки в селі Гарбузів (Зборівської громади), дві в селі Острів Тернопільського району, дві в селі Великий Ходачків, дві в селі Драганівка, дві в селі Веснівка (Купчинецької громади), дві в селі Синява (Збаразької громади), дві в селі Лозова, по одній в селі Буцнів, селі Озерна, село Настасів.

Іван Чайківський задекларував наручний годинник Longines моделі L2.673.8, ринкова вартість якого коливається від 450 тис. гривень. Нардеп вніс в декларацію два автомобілі. Один з них, УАЗ 452, 1977 року випуску належить Іван Чайківському. Іншим авто – Toyota Auris 2011 року випуску користується Тетяна Чайківська.

У дружини нардепа також є корпоративні права в трьох підприємствах. Це агропромислове підприємство «Агропродсервіс», в якому вона володіє часткою в 70% від загального капіталу і розміром в 7 млн гривень. Також Тетяна Чайківська має корпоративні права в ТОВ «С-М» і ТОВ «Кооператив “Фест Господар”». Іван Чайківський має зареєстровані три торговельний марки – «Господар», «Іван Чайківський» та «Студія м’яса».

Народний депутат задекларував 447 665 гривень зарплати. Також йому надали з Верховної Ради 478 833 гривень за виконання депутатських повноважень. Його дружина отримала зарплати з агропідприємства «Агропродсервіс» майже 340 тис. грн, також вона отримала зарплату в ТОВ «С-М» в розмірі майже 310 тис. грн. Тетяна Чайківська має прибуток у вигляді дивідендів від АП «Агропродсервіс» в розмірі 4,2 млн грн. 571 тис. грн дружина нардепа отримала від надання майна в оренду ТОВ «С-М». Також в декларації вказано інше додаткове благо в розмірі 277 073 гривні надане від агропідприємства «Агропродсервіс».

На банківських рахунках Івана Чайківського розміщено 1 168 981 гривня. Також в декларації зазначається, що 7,6 млн грн нардеп позичив агропідприємству «Агропродсервіс». Готівкою він тримає 4 тис. доларів, 5 тис. євро і 5 тис. фунтів. Його дружина має на рахунках в різних банках 2 434 315 грн. Готівкою тримає 8 тис. доларів, 10 тис. фунтів та 15 тис. польських злотих.

Але є в «замайбутнівців» і такі, хто навіть «переплюнув» в потягу і любові до землі свого політичного шефа Чайківського, підсумовує ТГ-канал «Тернопільські гниди».-  Це - невістка колишнього голови колгоспу з села Лошнів, що на Теребовляншині, яка сама родом з Коломиї, Алла Стечишин (на рекламній фотолистівці 2020 року вона ще й балотувалася на голову ОТГ), зараз є депутатом Тернопільської облради від «За майбутнє». У неї, згідно поданої декларації за 2022 рік, задекларовано 138 земельних ділянок.  А за 2023 рік певно стало ще більше. 138 земельних ділянок. Тільки в однієї депутатки облради. А в неї ж також є родичі. А от слів таке коментувати просто немає.  Але є риторичне запитання - цікаво, скільки родичів цієї депутатки зараз у ЗСУ захищають ці землі?

       чайківський іван, стечишин алла, корупція, скандали, фото, декларація, за майбутнє, тернопільські гниди, тг канал, тернопілський тиждень       

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.