Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільська громада продовжує забезпечувати військових та спецназівців необхідною технікою та обладнанням. Так 5 лютого передали 40 комплектів захисного обмундирування для бійців одного зі спеціальних підрозділів Національної поліції.

На суму 1 168 700 грн

За словами міського голови Тернополя, на запит командира підрозділу Тернопільська міська рада попередньо закупила та передала 40 комплектів захисної амуніції на загальну суму 1 168 700 грн.

«Нашим спецназівцям  передали 40 модулів індивідуального обмундирування (модуль під захист плечей), 40 балістичних пакетів та 40 модулів для захисту шиї Горжет другого класу. Ця бойова броня допоможе нашим спецназівцям виконувати бойові завдання на фронті та боротися з терористами та диверсійними групами ворога у тилу. Нехай Бог береже наших захисників», - заявив Сергій Надал.

Обладнання придбали в рамках програми обороноздатності з метою підтримання військових формувань на належному рівні, необхідному для виконання завдань за призначенням.

Нагадаємо

Відбувся тендер на закупівлю 1250 ударних дронів. Перша партія з 980 штук вже у Тернополі. Це рекордний показник серед українських міст щодо разової закуплених дронів. Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив, що робиться все можливе, щоб наші Герої-захисники якнайшвидше отримали «армію дронів», яка б допомогла нищити окупантів.

  надал, спецназ, броня, фото, тернопільський тиждень  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.