Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

7 лютого мерія Тернополя передала на передову чергову партію з 20 ударних дронів. FPV-дрони поїдуть до аеромобільної бригади та допоможуть нашим Героям-захисникам ефективно нищити ворога. Ударні дрони змінили хід війни. Ними палять ворожу техніку, знищують особовий склад та перерізають ворожу логістику.

Міський голова подякував за «бойові пташки» всім тернополянам, які сплачують податки.

«Чергова партія «бойових пташок «відправляється на передову для однієї з військових частин, яка потребує таку техніку. Керівництво частини надіслало нам запит на дрони, які ми оперативно купили та відправляємо. Дякую нашим суб’єктам господарювання, які сплачують податки. З них ми маємо змогу купувати таку важливу техніку для наших Захисників. Нехай тернопільські дрони допомагають Героям нищити окупанта та перемагати. Слава Україні. Разом до Перемоги», - заявив Сергій Надал.

Нагадаємо

7 лютого мерія Тернополя також відправила на передову для сил спецоперацій 100 ударних дронів. На фронт їх повезла волонтер та депутатка Христина Феціца.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.