Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Та 9 (девять) нардепів з Тернопільщини (саме 9, а не 8, як чомусь вперто пишуть місцеві ЗМІ)  були присутні у залі парламенту під час голосування в першому читанні законопроєкту №10449 про мобілізацію.

Як і анонсували, розказуємо, хто і як з нардепів від Тернопільщини проголосував стосовно законопроекту про мобілізацію (звісно, це тільки перше читання, але фактично так і будуть голосувати в подальшому, якщо не схаменуться), який багато хто (з офіційних високопосадовців також) вважає таким, що порушує і Конституцію, і права людини і взагалі – може стати переломним в історії країни. Бо може спричинити непередбачувані та катастрофічні наслідки для суспільства. Результати оприлюднені на сайті ВРУ. На фотоілюстрації (фото 1) до цього поста є тільки 8 нардепів від Тернопільщини. Хоча насправді такими можна вважати 9.

Про одну чомусь місцеві ЗМІ свідомо чи ні, але забувають (фото 3). А вона доволі впливова особа, пише телеграм-канал «Тернопільські гниди».

До речі, за останніми прогнозами від фахівців, вже в квітні цей закон може «запрацювати» (якщо, звісно, після прийняття у ВРУ Президент його підпише, хоча не виключно, що з міркувань піару в стилі "бояри погані, а цар хороший", накладе вето на той закон - прим.ТТ). 

Одразу скажемо, хто не голосував за той законопроект (поки що).

Це Андрій Богданець зі «Слуга народу», який обраний не за списком, а по мажоритарному окрузі Тернополя. Що, звісно, пояснює в деякій мірі таку його позицію. Все ж у нього пряма відповідальність перед тернополянами. І в разі чого саме йому, персонально, потрібно буде виборцям пояснювати свою діяльність в стінах ради. А тому в його випадку не проходить відмазка типу «я по списках, тому ж мусів зробити як партія скаже».

Також не голосував «за», хоча був присутній в залі, Андрій Шараскін – нардеп від партії «Голос», який зайшов у парламент у 2020 році замість Святослава Вакарчука. До того ж Андрій Шараскін - один з «кіборгів», який захищав Донецький аеропорт. Тож напевне розуміє всі підводні течії даного законопроекту саме для військовослужбовців, які вже зараз в лавах ЗСУ. В мирному житті Шараскін – актор, режисер, громадський діяч.

Ще одна, вже екс-«слуга», але ще нардепка, Людмила Марченко«утрималася» від голосування. Хоча в залі була. Так, саме та нардепка, яка маючи вже ось-ось родити – була впіймана і зафільмована, як викидала через паркан хабар. За що, власне, її й виключили з партії.

Не хвалимо їх, а просто констатуємо факт. Бо в фіналі голосування за законопроект хто знає як і під дією чого зміниться їхня позиція…

Ну, і про тих хто вже зараз, не криючись, продемонстрував своє ставлення до народу і проголосував «за».

І ми в цьому навіть не сумнівалися. Ігор Василів (на фото 2) від «Слуга народу», який здобув популярність в народі будучи активістом «автомайдану» часів Революції Гідності». Ставши нардепом, став завсідником численних скандалів, про що писано-переписано. Отримавши мандат нардепа, став мільйонером. Офіційно має маєток в Байківцях, з дружиною їздять на розкішних і дорогих автівках (докладно про декларацію і фото є на каналі). Зрозуміло, що задеклароване – це маленька дещися від реальних статків та бізнес-активів, про які пишуть ЗМ. 

«За» проголосував і списочник від «Слуга народу» Іван Калаур, родом з Підгайців, юрист, викладач ТНЕУ. До речі, цілий, бл@дь, доктор юридичних наук, підкреслює телеграм-канал «Тернопільські гниди»

Ну і ще троє нардепів, які проголосували «за» той законопроект. Місцеві фермери Микола Люшняк та Іван Чайківський, власники десятків тисяч гектарів землі на Тернопільщині та низки підприємств і десятків депутатів в місцевих радах, підтримують все, що скаже влада в столиці. Буквально все.

Володимир Гевко від «Слуга народу» голосував «за». Це той, що брат коміка Віктора, фігурант смертельної ДТП. Якого люди обрали замість Воїна, Олега Барни (який, на жаль, загинув на війні) ...

А також «за» голосувала така собі Євгенія Кравчук від «Слуга народу» (на фото 3 поміж колег по партії, Володимирами - нардепом Гевко і екс-головою ТОВА Труш, хм, цікаво яке вона в ту мить бажання загадала. Хоча, судячи зі щасливих виразів облич – їхні бажання вже давно здійснилися). Про пані Кравчук мало хто згадує (ну, окрім нас, звісно). Дуже цікава персона, погугліть, здивуєтеся. Її батько – скандальний лікар з Чорткова, начальник місцевого пологового будинку Михайло Худзік. Пані Євгенія молодою поїхала до Києва вчитися на «журналіста», шлях в політичне життя їй дав банкір Сергій Тігіпко, а згодом вийшла заміж за міліцейського високопосадовця. Хоча до батьків і похизуватися перед місцевими чиновниками у Чортків ця «столична пані»  навідується час від часу...

    фото, нардепи, тернопільщина, голосування,тернопільські гниди, телеграм канал,  результати, фото, тернопільский тиждень    

     фото, нардепи, тернопільщина, голосування,тернопільські гниди, телеграм канал,  результати, фото, тернопільский тиждень     

      фото, нардепи, тернопільщина, голосування,тернопільські гниди, телеграм канал,  результати, фото, тернопільский тиждень      

фото зтелеграм-каналу «Тернопільські гниди»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.