Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На Тернопільщину головою ТОВА місцеві ЗМІ (ті ж ернополяни", які писали, що нашу область має очолити Сергій Гайдай, який зараз вже керує в Мукачівській РВА) тепер «сватають» Андрія Годика, який зараз займає посаду першого заступника голови Львівської ОВА, повідомляє телеграм-канал "Тернопільські гниди".

Ну не знаємо, не знаємо. Годик прийшов у чиновницьке крісло в Львівську ОДА з великого бізнесу. Він багато років вірою і правдою працював на бізнес-імперію родини Козицьких. І коли один з Козицьких, Максим, очолив Львівську ОДА, собі ж в заступники він і взяв Годика.

Про «адекватність» цього політика-бізнесмена говорять вже давно. Ще років три тому про нього відзняли журналістське розслідування. Там все і про шлях пана Годика, і про його статки.

За роки при владі на Львівщині він фігурував в низці скандалів з системою "Шлях", волонтеркою (про це є на NGL.media - прим. ТТ) До речі, Годик є уродженцем Львова, 1988 р.н. Ну, вже добре, що не як Гайдай.

Цікаво, а варіант з призначенням на посаду голови ТОВА тернополянина хоча б розглядався в Офісі Президента? - задається питанням ТГ-канал "Тернопільські гниди".

  андрій годик, тернопільська това, голова, фото, тернопілські гниди, біографія, скандали, тернопілський тиждень  

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.