Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Під Тернополем назріває реальна екологічна катастрофа. Село Буцнів Великоберезовецької громади, де керують люди скандального нардепа Івана Чайківського, може стати епіцентром великих проблем, повідомляє ТГ-канал «Тернопільські гниди».

 Про все по порядку.

Фірма з Київською припискою та місцевим корінням ТзОВ  "ГЛОБАЛ ПРОМ ЗАХІД" хоче збудувати сміттєпереробний завод під Тернополем (у селі Буцнів).

Попри те, що громадські слухання не проведено, підприємці завезли вже обладнання на територію (включаючи і дороговартісну піч, де має спалюватись частина відходів).

Проте на сайті Великоберезовицької громади з’явилось оголошення «ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАМІРІВ ПРОВАДИТИ ПЛАНОВАНУ ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ОЦІНКУ ЇЇ ВПЛИВУ НА ДОВКІЛЛЯ ..."

Стверджують, що це цілком безпечно для населення, і як аналогію пропонують розглянути досвід такого будівництва поблизу Ужгорода.

Поцікавившись у людей виявилося, що закарпатський досвід успішним тільки на паперах. У населеному пункті різко зросла кількість онкохворих та хворих на гострі респіраторні захворювання, відповідно і смертність.

Люди б’ють на сполох та звертаються до чиновників усіх рівнів та рангів з проханням заборонити діяльність такого підприємства. Адже завод буде здійснювати свою діяльність критично близько до водононапірної башти та житлових будинків! - наголошує ТГ-канал "Тернопільоблвідкат".

Люди висловлюють свою незгоду і протест. Бо найбільше не хочуть жити під випарами від сміття. Також виникло велике бажання захистити себе і від … влади. Котра намагається поза очі протягти сміттєпереробний (сміттєспалювальний) завод знехтувавши безпекою тисяч людей.

Люди говорять про хвороби і смерті, які почастішали...

І в продовження теми з попереднього поста - підприємець, який має намір запустити у селі Буцнів сміттєспалювальний завод, організував поїздку на Закарпаття, щоб ініціативна група на чолі з селищним головою могла ознайомитись з аналогічним проєктом, який вже працює там.

Та щось пішло не за планом… Бо людям вдалось поспілкуватись з місцевими мешканцями і те, що вони почули нічого доброго не віщує (див. відео на ТГ-каналі «Тернопільські гниди»)

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.