Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У березні 2024 року авторитетна аналітичне видання «Слово і діло» оприлюднило рейтинг: «Скільки платять за гарячу ванну мешканці різних міст України». Аналітики дослідили, в якому місті України. найменше коштує гаряча вода. Як літраж вони визначили середньостатистичну ванну. Й опублікували відповідну інфографіку.

Реальність – у Тернополі найдешевша гаряча вода

Вийшло, що найдорожче прийняти ванну коштує у Луцьку – 20,42 грн. Там куб води коштує 127,64 грн. Найдешевше приймати гарячу ванну у Тернополі – 12,89 грн. Таким чином, аналітики показали, що у Тернополі найдешевша гаряча вода серед всіх українських міст, де є централізоване гаряче водопостачання.

Див. малюнок «Рейтинг-вода»

Фейк – у Тернополі найдорожча гаряча вода

Натомість, практично відразу у багато ЗМІ та, навіть, авторитетні телеграм-канали оприлюднили фейкову інфографіку з критичними коментарями, що у Тернополі, навпаки, найдорожча гаряча вода. Що ванна гарячої води коштує 21,50 грн. Більше ніж у Луцьку. Й подали спекулятивні заголовки, що в Тернополі найдорожча гаряча вода в Україні.

Див. малюнок «Фейк-рейтинг»

Хто творець фейків

Фейковий рейтинг опублікували у великій кількості медіа та соцмереж. Пішла масова платна розсилка. За приблизними підрахунками на розміщення цього фейку витратили вже майже 500 ис гривень. Це дуже велика сума.

Це вже не перший фейковий вкид. Нещодавно також був опублікований рейтинг за 2023 рік міст Україні, які найбільше допомагають ЗСУ. Реально Тернопіль займає 5-6 місце за показником витрачених на армію та оборону коштів. Натомість, його штучно відкинули у другий десяток. І знову масова платна розсилка. Знову не менше 500 тис грн.

Це доводить, що творці фейку про гарячу воду, так звані «чорні» політтехнологи, сидять не у Тернополі чи Львові. Вони базуються у Києві. І їх головне завдання дискредитація місцевих рад. І в них необмежений бюджет.

Висновок 1: Підготовка до виборів

Незважаючи на повномасштабну війну, в Україні почали активно готуватися до виборів. У тому числі до місцевих. Під це вже створені відповідні «штаби», які почали займатися чорним піаром проти місцевих рад. На зараз їх основне завдання: максимально дискредитувати місцеву владу. Особливо там, де при владі не опозиційні політичні сили.

Висновок 2: Знищення місцевого самоврядування

Є план повного знищення самостійного місцевого самоврядування. З України самодостатніх громад, намагаються зробити жорстку тиранічну диктатуру. Повністю викачати з регіонів кошти (вже забрали військовий податок з фізосіб, а це від третини до чверті всіх місцевих бюджетів). Позбавити місцевих мешканців всіх прав.

      гаряча вода, тернопіль, тарифи, фейк, фото, тернопільський тиждень      

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.