Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Знаєте, що страшно? Страшно коли не цінують і нищать історію та історичні памʼятки заради власного збагачення.

В час коли російський окупант знищує до тла наші міста, тернопільські бізнесмени-забудовники теж вирішили не стояти осторонь та знищити архітектурну пам'ятку у м.Чортків. А навіщо берегти історію, якщо можна добре на ній заробити.

Бізнесмени взялись за пам’ятку місцевого значення, а саме Млин (мур.) кін. XIX ст. вул. Млинарська, 14. За будівництвом стоїть Качмарський Ігор Володимирович - співвласник ТОВ ПРЕСТИЖБУД ТЕРНОПІЛЬ (https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/43370679/).

По сумісництву кандидат до Тернопільської обласної ради від ПП «За Майбутнє». Його будівельним партнером є депутат Тернопільської обласної ради від ПП «За Майбутнє» - Лебонтов Святослав Володимирович.

Ми не могли упустити той факт, що згідно даних https:/opendatabot.ua/c/40467597 бізнес партнерами Святослава Лебонтова є сім’я в.о. голови Тернопільської обласної ради Володимира Болєщука, це стосується ТОВ «ТРАНСПОРТНА КОМПАНІЯ ПІЩИНКА» (яка у свою чергу згадана у декларації В.Болєщука) https://public.nazk.gov.ua/documents/df56b803-d794-4cb4-91dc-aff34598a65a

Тут можемо побачити, що видаленим співвласником є сам Володимир, а на заміну йому з часткою у 25%(750 000 грн) стала його дружина - Болєщук Оксана Ярославівна.

Висновок напрошується сам: дуже зручно коли в бізнесі є політична підтримка «зверху», тим паче якщо вас поєднує не лише дружба, партія, а й інші спільні бізнес проєкти.

На сайті Ріа вже відкрито продаж квартир у ЖК «Баварія», забудовником якого вказано ТОВ «ПРЕСТИЖБУД ТЕРНОПІЛЬ» (https://dom.ria.com/uk/novostroyka-zhk-bavariia-8965/dokumenty/)

Як пише тг-канал "Тернопільоблвідкат", виникає питання - якими документами та нормативними актами керуються ці «будівельники» і який стосунок до цього має місцева влада?

Отож, ми від імені всіх небайдужих жителів міста, звертаємось до правоохоронних структур проконтролювати та зупинити це свавілля!

   качмарський, лєбонтов, болєщук, обласна рада, фото, корупція, сканадали, тернопілськиц тиждень   

    качмарський, лєбонтов, болєщук, обласна рада, фото, корупція, сканадали, тернопілськиц тиждень    

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.